Apache: Forny et sertifikat

Etter at vi har godkjent forespørselen om sertifikatfornyelse, kan du laste ned SSL -sertifikatet og det mellomliggende sertifikatet. For mer informasjon, seLast ned SSL-sertifikatfilene mine . Du må installere begge filene på Web -serveren.

Du kan også laste ned det mellomliggende sertifikatet her .

Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere det fornyede SSL -sertifikatet på nettserveren din.

Installere Fornyet SSL -sertifikat og det mellomliggende sertifikatet

Før du installerer det fornyede SSL -sertifikatet, må du installere den mellomliggende sertifikatpakken (null) på nettserveren din. Du kan også laste ned den mellomliggende sertifikatpakken fra oppbevaringsstedet .

1. Kopier det fornyede sertifikatet, den mellomliggende sertifikatpakken og nøkkelfilen (generert da du opprettet Certificate Signing Request (CSR)) til katalogen du vil bruke til å beholde sertifikatene.
  2. Åpne Apache httpd.conf -filen og legg til følgende direktiver:
    • SSLCertificateFile /bane til sertifikatfil /utstedt sertifikat
    • SSLCertificateKeyFile /bane til nøkkelfil /nøkkelfilen din
    • SSLCertificateChainFile /bane til mellomliggende sertifikat /null
  3. Lagre httpd.conf filen og start Apache på nytt.

Start webserveren på nytt

Du kan bruke SSH for å få tilgang til serveren din. Hvis du bruker Windows på datamaskinen din, kan du bruke den gratis nedlastbare kitt SSH/Telnet -klienten for å få tilgang til Linux -serveren din.

For å starte serveren på nytt:

1. Start Putty
  2. Velg "SSH" -protokollalternativet; skriv deretter inn IP -adressen din i "Vertsnavn" -feltet.
  3. Klikk på "Åpne". Dette vil koble deg til serveren din.
  4. Logg på som "rot"; eller skriv inn "su: root"

5. Når du er logget på, kan du starte nettserveren på nytt ved å skrive inn følgende kommando:
    /usr/local/sbin/apachectl graceful