Åpne produktet mitt

Før du kan bruke domenet eller programmet for GoDaddy, må du åpne det.

1. Gå til GoDaddy sin produktside. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. I Mine produkter-listen finner du produktet du ønsker å åpne og klikk på pilen pil-ikon for å utvide valget.
  3. Klikk på Administrer (på mobil klikker du på >) ved siden av det spesifikke elementet du ønsker å åpne. Eller klikk på Konfigurer hvis dette er første gangen du bruker dette elementet.

Merk: Hvis du ønsker å ta i bruk endringer for alle elementer i en del, klikker du på Administrer alle (på mobil klikker du på Alle) øverst i delene hvor de vises.