Åpne produktet mitt

Før du kan bruke domenet eller programmet for GoDaddy, må du logge deg på og åpne det.

1. Logg deg på kontoen for GoDaddy ved å klikke på person-ikon-menyen øverst til høyre og velge Logg på.
    klikk på logg på
  2. Angi brukernavnet eller kundenummeret og passordet ditt og klikk deretter på Logg på.
  3. Klikk på dette ikonet øverst til høyre på skjermen:
    klikk på person-ikon
  4. Velg Mine produkter.
    klikk på mine produkter
  5. På listen Mine produkter klikker du på Administrer (på mobil klikker du på >) ved siden av produktet du ønsker å åpne (eller Konfigurer hvis dette er første gangen du bruker programmet).

Merk: Hvis du ønsker å ta i bruk endringer for alle elementer i en del, klikker du på Administrer alle (på mobil klikker du på Alle) øverst i delene hvor de vises.