Åpne produktet mitt

Før du kan bruke domenet eller produktet for GoDaddy, må du åpne det i Mine produkter-området i kontoen.

1. Gå til GoDaddy sin produktside. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Under Mine produkter ruller du ned til Alle produkter og tjenester.
  3. Lokaliser produkttypen du vil åpne (for eksempel Domener eller Netthotell), og velg pilen pil-ikon ved siden av produktnavnet for å utvide utvalget.

Merk: Nettsteder kjøpt gjennom Apple App Store vises ikke for øyeblikket i Mine produkter. Åpne og rediger nettstedet med GoDaddy-mobilappen, eller bruk smartenhetens appbutikk for å administrere abonnementet ditt.

4. Velg Administrer (på mobil velger du >) ved siden av det spesifikke elementet du vil åpne. Eller klikk på Konfigurer hvis dette er første gangen du bruker dette elementet.
    • For å redigere flere produkter i en del, velg Administrer alle (på mobil velger du Alle) øverst i delen. (Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for alle produkter.)