Åpne produktet mitt

Før du kan bruke domenet eller programmet for GoDaddy, må du logge deg på og åpne det.

1. Logg deg på kontoen for GoDaddy ved å klikke på person-ikon-menyen øverst til høyre og velge Logg på.
  2. Angi brukernavnet eller kundenummeret ditt, angi passordet og klikk så på Logg på.
  3. Finn eller åpne ønsket seksjon på Mine produkter-fanen, og finn deretter elementet du ønsker å bruke.

Merk: Hvis du eier GoCentral, kan du velge et av nettstedene dine på Hjem-fanen og deretter klikke på Rediger nettsted. Hvis du vil åpne andre elementer, kan du klikke på Mine produkter og se trinn 3.

4. Klikk på Administrer ved siden av elementet du ønsker å åpne.

Merk: Hvis du ønsker å ta i bruk endringer for alle elementer i en seksjon, kan du klikke på Administrer alle i seksjoner der valget vises.