Administrert WordPress Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Åpne WordPress

Du kan få tilgang til WordPress -instrumentbordet for alle nettstedene i Administrerte WordPress -kontoene. Fra instrumentbordet kan du redigere nettstedet når som helst.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil redigere, velger du WP Admin fraMeny -ikon menyen.

velg wp-admin

Dette starter WordPress -instrumentbordet, hvor du bygger og redigerer nettstedet.