Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Åpne WordPress

Du kan ta deg tilgang til WordPress-instrumentbordet for alle nettstedene i Administrert WordPress-kontoene dine. Fra instrumentbordet kan du redigere nettstedet ditt når som helst.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du ønsker å redigere, velger du WP Admin fra Menyikon-menyen.

velg wp-admin

Dette starter WordPress-instrumentbordet, hvor du bygger og redigerer nettstedet.