Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Åpne WordPress

Du kan få tilgang til WordPress -instrumentbordet for alle nettstedene i Administrerte WordPress -kontoene. Fra instrumentbordet kan du redigere nettstedet når som helst.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil redigere, velger du WP Admin fraMeny -ikon menyen.

menyen for nettstedalternativer

Dette starter WordPress -instrumentbordet, hvor du bygger og redigerer nettstedet.