Åpne WordPress -redigeringsprogrammet

Hvis du vil redigere en side eller et innlegg med WordPress -redigeringsprogrammet, følger du disse trinnene:

1. Logg på WordPress ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? ).
  2. Velg Sider eller Innlegg fra menyen til venstre i administrasjonspanelet.
  3. Finn siden eller innlegget du vil redigere fra listen.
  4. Du kan velge Rediger -knappen under tittelen.
  5. Begynn å redigere!
Animasjon som demonstrerer hvordan du åpner WordPress -redigeringsprogrammet

Merk: Husk å oppdatere siden eller innlegget ditt etter redigering.