Avinstaller et SSL -sertifikat fra min GoDaddy -hosting

Hvis du har et SSL -sertifikat hostet på GoDaddy eller _XXXYYY_ Websites + Marketing -kontoen, må du avinstallere det før du kan endre domenenavnet.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. For SSL -sertifikater velger du Administrer alle .
  3. Velg sertifikatet du vil avinstallere.
  4. Velg Endre nettstedet som sertifikatet beskytter for å utvide området.
  5. Velg Fjern sertifikatet ditt fra det hostede nettstedet , og velg deretter Legg til endring .
  6. Hvis du vil at instruksjoner om domeneeierskap skal sendes, velger du Alternativer for domenkontroll , velger din valgte metode og velger Fortsett .
  7. Velg Send alle lagrede endringer .

Det kan ta 24 til 72 timer før sertifikatet avinstalleres.