Endre domenenavnet (vanlig navn) på SSL-sertifikatet mitt

Du kan endre SSL-sertifikatets vanlige navn, som er det primære domenenavnet som sertifikatet sikrer og krypterer. Hvordan du endrer fellesnavnet ditt, avhenger av hvor sertifikatet ditt for øyeblikket er vert:

Hosting Hva du skal gjøre
Primært domene på en GoDaddy-vertskonto
  1. Avinstaller sertifikatet ditt fra det nåværende stedet .
  2. Endre domenenavnet på hosting ( cPanel | Plesk )
  3. Følg trinnene nedenfor.
Nettsteder + Markedsføring regnskap
  1. Avinstaller sertifikatet ditt fra det nåværende stedet .
  2. Endre domenenavn på din Nettsteder + Markedsføring regnskap.
  3. Følg trinnene nedenfor.
Hvor som helst ellers Følg trinnene nedenfor.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Plukke ut SSL-sertifikater , og velg ved siden av SSL-sertifikatet du vil endre Få til .
  3. Plukke ut Endre nettstedet som sertifikatet ditt beskytter .
  4. Velg ett av følgende basert på hvor nettstedet ditt er vert:
  5. Hosting Hva du skal gjøre
    Delt hosting eller Site Builder Plukke ut Flytt sertifikatet ditt til et av vertsdomenene dine , og velg deretter domenenavnet du vil bruke.
    Andre steder Plukke ut Bytt til et annet domene og skriv inn det vanlige navnet du vil bruke til sertifikatet.
  6. Plukke ut Legg til endring .
  7. Hvis du ga en Certificate Signing Request (CSR) fra serveren din da du fikk ditt originale SSL-sertifikat og du flytter til en ny server, må du legge til en ekstra endring i nøkkel sertifikatet på nytt med en CSR fra den nye serveren. Plukke ut Tast sertifikatet ditt på nytt , lim inn den nye CSR og velg Legg til endring .
  8. Velg Send inn alle endringer.

Merk: Med Deluxe og Extended Validation SSL kan du bare endre det vanlige navnet, ikke organisasjonens informasjon.