Be om oppdateringer til nettstedet mitt

Etter at du har konfigurert omsorgsplanen for nettstedet , kan du begynne å be om oppdateringer til nettstedet ditt.

Merk: Trenger du noen tips? Se våre beste praksis for å be om oppdateringer til nettstedet ditt.

1. Gå til Nettsteddesigntjenester og logg inn med brukernavn og passord.
  2. Velg Administrer ved siden av Nettstedpleie -planen din.
    velg administrer
  3. Velg ett av oppdateringsalternativene (du kan legge til flere endringer senere):
    • Rediger en side : Endre, legge til, fjerne eller flytte innhold på sider på nettstedet ditt
    • Legg til en side : Legg til en ny side på nettstedet
    • Oppdater plugin-moduler : Få hjelp til ødelagte eller utdaterte plugin-moduler
    • Nettstedsfeil : Rapporter en feil på nettstedet
  4. Fyll ut siden med forespørselen din, og velg deretter Ferdig . Her er for eksempel siden som skal fullføres hvis du valgte Rediger en side .
    legg til oppdateringsinformasjonen din på siden

Hvis du legger ved et bilde eller en video, er det krav til filnavn og format:

• Filnavn kan ikke inkludere noen av disse tegnene: ^%& $,@#
    • Bildene være i formatet .png eller .jpg/.jpeg.
    • Logoer være i formatene .png, .jpg/.jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videoene være i .mp4 -format. Hvis du ikke kan konvertere til en .mp4, anbefaler vi at du laster opp videoen din til YouTube og sender oss koblingen - ellers kan ytelsen på nettstedet bli dårligere.

5. Hvis du har en annen oppdatering, velg Var det noen andre endringer du trengte å gjøre i dag? og velg deretter et annet oppdateringsalternativ. Når du har forespurt alle oppdateringene du ønsker, velger du Send forespørsel .
  6. For å bekrefte handlingen din, velger du Send forespørsel en gang til. En bekreftende melding forteller deg at vi har mottatt oppdateringene, og teamet vil begynne å jobbe. Du vil motta en e -post når oppdateringen er fullført.
  7. Merk: Hvis du vil ha flere oppdateringer etter at du har sendt denne forespørselen, må du vente til du mottar en e -post fra oss om at vi er ferdige. Du kan deretter gå tilbake til Nettstedspleie og komme med en ny forespørsel.