Bekreft domeneeierskap i en annen GoDaddy -konto

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene i en annen GoDaddy -konto, må du endre DNS -innstillingene dine to ganger. Én gang med en TXT -verifisering for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og en gang til med resten av Microsoft 365 DNS -detaljene for å angi e -postmål.

TXT -postverdien du må opprette, finnes i Microsoft 365 -kontoen din. Hvis du trenger å logge på igjen, velger du Hjelp meg med å fikse dette .

1. Logg på den andre GoDaddy -kontoens domenekontrollsenter .
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. I delen Flere innstillinger velger du Administrer DNS .
  4. Velg Legg til under Oppføringer .
  5. Velg TXT fra rullegardinmenyen.
  6. Angi informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.
  7. Velg Lagre.

Relatert trinn

• Få GoDaddy til å sjekke TXT -oppføringen din ved å logge på Microsoft 365 -kontoen din og velge Jeg konfigurerte TXT -oppføringen min. Sjekk, er du snill! Etter at eierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av konfigureringsinstruksjonene dine for Microsoft 365. Bruk disse til å angi e -postmål for Microsoft 365 for domenet ditt .