Angi e -postmål for domenet mitt i en annen GoDaddy -konto

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din på et domene i en annen GoDaddy -konto, må du legge til og endre DNS -poster for å peke domenenavnets e -post til Microsoft 365.

Verdiene du trenger for hver nye oppføring finnes på Microsoft 365 Angi e -postmål -siden etter at du har bekreftet domeneeierskapet ditt .

1. Logg på den andre GoDaddy -kontoens domenekontrollsenter .
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. I delen Flere innstillinger velger du Administrer DNS .
  4. Velg Legg til under Oppføringer . Bruk rullegardinmenyen for å legge til følgende:
    • TXT -oppføring: Velg TXT , skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din og Lagre .
    • CNAME : Velg CNAME , skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din og Lagre .
    • MX -oppføringer: Velg MX , skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din og Lagre .
    • SRV -oppføringer: Velg SRV , skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din og Lagre .

Relaterte trinn

• La GoDaddy sjekke de nye DNS -innstillingene dine ved å logge på kontoen din og velge Jeg oppdaterte disse innstillingene. Sjekk, er du snill! Du vil motta en e -post når Microsoft 365 -adressen din er klar.
  • Deretter konfigurerer du e -posten din på enhetene dine .