Administrert WordPress Hjelp

Blokkerte plugin -moduler

Din Administrert WordPress har svartelistet de følgende plugin-modulene, noe som betyr at du ikke kan installere dem, og hvis vi registrerer at de er installert på kontoen din, fjernes disse modulene.

Klikk for å gå til hvilken som helst seksjon
SikkerhetskopierHurtigbufring
Duplisert funksjonalitetYtelse
Tilknyttede innleggSikkerhetsproblemer
StatistikkUnødvendig / ikke funksjonell

Påkrevd: Denne artikkelen gjelder for alle Administrert WordPress Basic-, Deluxe-, Ultimate-, Utvikler-, Pro- og Netthandel-kontoer. Dette er ikke en komplett liste. Plugin-moduler som ikke passer inn i disse kategoriene, eller på andre er kjent for å forårsake problemer, kan når som helst legges til i listen eller deaktiveres.

Det er viktig å huske på at det er grundige plugin-modul-utviklere som raskt korrigerer problemer og publiserer en umiddelbar oppdatering. Plugin-moduler som er oppført med versjonsinformasjon, identifiserer versjonene som er blokkert.

Ofte har en nyere eller oppdatert versjon ikke den samme sårbarheten som plugin-modulen ble blokkert for, og kan fremdeles bli installert. Plugin-moduler som ikke har versjonsinformasjon, blir bare blokkert, siden det ikke er noen oppdaterte eller forbedrede versjoner tilgjengelig.

Merk: Oppdaterte versjoner kan vanligvis installeres med mindre det er spesifikt notert i Mer informasjon-kolonnen.

Nylig blokkert

Plugin-modulene som nyligst ble lagt til er ført opp øverst her samt i deres respektive kategorier for å fremheve eventuelt nylige trusler mot hostingmiljøet og nettstedet ditt.

Navn på plugin-modulKategoriMer informasjon
miniOrange-beskyttelse mot skadelig programvareSikkerhetsproblemerForlatt/sårbar plugin-modul Informasjon om svakheter
brannmur for nettbaserte apper (WAF)SikkerhetsproblemerForlatt/sårbar plugin-modul Informasjon om svakheter

Sikkerhetskopier

Administrert WordPress-kontoen din har allerede 30 dager med sikkerhetskopiering, så disse plugin-modulene dupliserer en eksisterende funksjon.

For å sikkerhetskopiere nettstedet ditt på etterspørsel kan du bruke SFTP-tilgang og en plugin-modul for sikkerhetskopiering av database, for eksempel WP-DB-Backup eller WP-DBManager.

Navn på plugin-modulMer informasjon
6scan-backupPlugin-moduler som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes
ezpz-one-click-backupPlugin-moduler med duplisert funksjonalitet som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes
the-codetree-backupPlugin-moduler som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes
updraftPlugin-moduler som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes
UpdraftPlusGi bedriften din en pangstart på nett og spar stort på de beste produktene i løpet av ramadan!
wponlinebackupPlugin-moduler med duplisert funksjon som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes

Hurtigbufring

Din administrerte WordPress-konto har allerede hurtigbufring innebygd.

Men hvis nettstedet ditt er tregt, kan du prøve disse forslagene:

Navn på plugin-modulMer informasjon
w3-total-cacheSe beskrivelsen av kategorien
wp-cacheSe beskrivelsen av kategorien
wp-cachecomSe beskrivelsen av kategorien
wp-fast-cacheSe beskrivelsen av kategorien
wp-fastest-cacheSe beskrivelsen av kategorien
wp-file-cacheSe beskrivelsen av kategorien
wp-super-cacheSe beskrivelsen av kategorien

Duplisert funksjonalitet

Disse plugin-modulene dupliserer funksjonalitet i forskjellige deler av systemet vårt.

Navn på plugin-modulMer informasjon
wp-tilbakestillingSe beskrivelsen av kategorien
avansert wp-tilbakestillingSe beskrivelsen av kategorien
6scan-beskyttelsePlugin-moduler med duplisert funksjonalitet som ikke lenger er tillatt / ikke lenger støttes
adminerSe beskrivelsen av kategorien
portable-phpmyadminSe beskrivelsen av kategorien
wordpress-gzip-compressionSe beskrivelsen av kategorien
wp-phpmyadminSe beskrivelsen av kategorien

Ytelse

Disse plugin-modulene fungerer generelt ikke bra, spesielt på større nettsteder.

Navn på plugin-modulMer informasjon
adsense-click-fraud-monitoringSe beskrivelsen av kategorien
broken-link-checkerBruk i stedet klientprogramvare på datamaskinen din eller en ekstern tjeneste
google-sitemap-generatorVersjon 4.0 og eldre – Bruk i stedet Google-nettstedskart eller SEO for WordPress
google-xml-sitemaps-with-multisite-supportBruk i stedet Google-nettstedskart eller SEO for WordPress

Tilknyttede innlegg

Disse plugin-modulene øker databaselasten ved å bruke ineffektive spørringer, dårlig hurtigbufring eller dårlig skalering på større nettsteder.

Du kan imidlertid bruke en hvilken som helst tjeneste som håndterer relasjonslogikken utenfor nettstedet, som for eksempel Jetpack.

Navn på plugin-modulMer informasjon
contextual-related-postsSe beskrivelsen av kategorien
fuzzy-seo-boosterSe beskrivelsen av kategorien
seo-alrpSe beskrivelsen av kategorien
similar-postsSe beskrivelsen av kategorien
wordpress-popular-postsVersjon 3.1.1 og eldre
yet-another-featured-posts-pluginSe beskrivelsen av kategorien
yet-another-related-posts-pluginVersjon 5.30.5 og eldre

Sikkerhetsproblemer

Disse plugin-modulene har kjente sikkerhetsproblemer identifisert i kolonnen Mer informasjon.

Navn på plugin-modulMer informasjon
miniOrange-beskyttelse mot skadelig programvareForlatt/sårbar plugin-modul Informasjon om svakheter
brannmur for nettbaserte apper (WAF)Forlatt/sårbar plugin-modul Informasjon om svakheter
NextGEN-galleriVersjon 3.2.10 og eldre – informasjon om sårbarheter
MailPoetVersjon 2.6.6 og eldre – informasjon om sårbarheter
Pipdig Power PackVersjon 2.6.6 og eldre – informasjon om sårbarheter
slick-popupVersjon 1.7.1 og eldre
toolspackInformasjon om svakheter
wp-copysafe-webInformasjon om svakheter
wp-copysafe-pdfInformasjon om svakheter
wp-database-backupVersjon 5.1 og eldre
wp-live-chat-supportVersjon 8.0.33 og eldre – informasjon om sårbarheter
Søk og erstatt i sanntidVersjon 3.9 og eldre – informasjon om sårbarheter

Statistikk

Kontoen din fungerer ikke med disse plugin-modulene fordi de påvirker ytelsen til nettsidene dine negativt. Dette skjer fordi de sender ut mange forespørsler til databasen din og kan forhindre hurtigbufring av nettstedet.

Du kan imidlertid bruke tjenester som registrere og lagrer statistikken din eksternt. Disse inkluderer Chartbeat (betalingstjeneste), Google Analytics (gratis), Jetpack (gratis) og Segment.io (gratis).

Navn på plugin-modulMer informasjon
jr-referrerSe beskrivelsen av kategorien
referrer-wpSe beskrivelsen av kategorien
statpressSe beskrivelsen av kategorien
wp-postviewsSe beskrivelsen av kategorien
wp-power-statsSe beskrivelsen av kategorien
wp-slimstatSe beskrivelsen av kategorien

Unødvendig / ikke funksjonell

Disse plugin-modulene tilfører ikke noe verdi, og det er ikke sikkert at de fungerer riktig på systemet vårt.

Navn på plugin-modulMer informasjon
Hei DollySe beskrivelsen av kategorien
p3-profilerMottar ikke lenger oppdateringer
sgcachepressTrengs ikke for kunder som overføres fra SiteGround
synthesisTrengs ikke for kunder som overføres fra Synthesis
wordpress-beta-testerFungerer ikke på GoDaddy Administrert WordPress-hosting
wp-engine-snapshotTrengs ikke for kunder som overføres fra WP Engine
wpengine-commonTrengs ikke for kunder som overføres fra WP Engine