Nettstedbygger Hjelp

Blokker tid i nettavtaler

Blokker en spesifikk dato eller klokkeslett på kalenderen din slik at tidspunktet ikke er tilgjengelig for bestilling.

Påkrevd: Du må først synkronisere avtaler med din personlige kalender før du kan blokkere et tidspunkt.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Avtaler > Kalender fra menyen.
    avtalekalender
  4. Velg menyknappen til venstre, og velg Dag.
    avtaledag
  5. Velg dagen som skal redigeres, og klikk på Blokker tid-knappen.
    blokker tid for avtale
  6. Angi start- og sluttidspunktet du vil blokkere for den dagen, og klikk på Lagre.