Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Start min Gen 4 dedikerte server i redningsmodus

Hvis det er et problem med din 4. generasjons dedikerte server som hindrer tilgang (for eksempel en tjeneste som ikke fungerer som forventet), kan du starte serveren i redningsmodus . Du vil få midlertidig legitimasjon som du kan bruke til å logge på serveren via SSH for å fortsette feilsøking.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Administrer på siden Mine produkter , ved siden av den 4. generasjons dedikerte serveren du vil redde.
  3. Velg Serverhandlinger > Redningsmodus .
  4. Les meldingen og klikk deretter på Bekreft . Det vises en fremdriftsmelding, og det vil ta noen minutter å starte serveren på nytt i redningsmodus. Når det er fullført, viser serverbordet at serveren nå er i redningsmodus (rett under servernavnet).
    redningsmodus serverinstrumentbord
  5. Bruk midlertidig påloggingsinformasjon for å få tilgang til serveren via SSH . Du bør være i stand til å få tilgang til filer på serveren din.
  6. Når du er ferdig i redningsmodus, klikker du på Avslutt redningsmodus i instrumentbordet på serveren. Serveren starter på nytt til Aktiv -modus (kan ta et par minutter). For å bruke SSH -tilgang, bruk den opprinnelige legitimasjonen din som vanlig.