Bør jeg velge en Windows- eller Linux-hostingkonto?

Vi får dette spørsmålet hele tiden! For begge typer hosting bruker du en nettleser som Firefox, Chrome eller Safari til å administrere kontoen og nettstedet ditt. Så du kan kjøre Windows -hostingkontoen din fra en MacBook eller en Linux -hostingkonto fra en bærbar datamaskin med Windows. Du kan installere populære nettapper som WordPress på Linux eller Windows Hosting. Det gjør ikke noe!

Så hvorfor skal jeg velge Linux -hosting?

For de fleste er Linux -hosting et flott valg fordi det støtter omtrent alt du trenger eller ønsker på nettstedet ditt, fra WordPress -blogger til nettbutikker og mer.

• Du trenger ikke å kjenne Linux for å bruke Linux -hosting.
  • Du bruker cPanel til å administrere Linux -hostingkontoen og -nettstedene i en hvilken som helst nettleser.

Så hvorfor skal jeg velge Windows -hosting?

Windows Hosting støtter også omtrent alt det folk flest trenger eller ønsker på nettstedene sine.

• Du bruke Windows Hosting hvis du trenger eller ønsker å bruke MS-SQL-databaser, ASP.NET eller .NET Core på nettstedet ditt. Disse krever alle at Windows OS kjører på serveren din.
  • Du bruker Plesk til å administrere Windows Hosting -kontoen og nettsteder i en hvilken som helst nettleser.

Merk: Sjekk med nettutvikleren din for å være sikker, men hvis du ikke har en utvikler, eller du bare ikke er sikker på hva MS-SQL, ASP.NET og .NET Core er ... gå med Linux Hosting.