Bør jeg velge en Windows- eller Linux-hostingkonto?

Vi får dette spørsmålet hele tiden! Til begge slag av hosting bruker du en nettleser som Firefox, Chrome eller Safari til å administrere kontoen og nettsteder. Så du kan kjøre Windows Hosting-kontoen din fra en MacBook eller en Linux Hosting-konto fra en Windows-bærbar PC. Du kan installere populære nettapper som WordPress på Linux eller Windows Hosting. Det gjør ikke noe!

Så hvorfor skal jeg velge Linux Hosting?

For de fleste er Linux Hosting et godt valg fordi det støtter omtrent alt du trenger eller vil ha på nettstedet ditt fra WordPress-blogger til nettbutikker og mer.

• Du trenger ikke å kjenne Linux for å bruke Linux Hosting.
  • Du bruker cPanel for å administrere Linux Hosting-kontoen og nettsteder i en hvilken som helst nettleser.

Så hvorfor skal jeg velge Windows Hosting?

Windows Hosting støtter også omtrent alt folk flest trenger eller vil ha på sine nettsteder.

• Du bruk Windows Hosting hvis du trenger eller vil bruke MS-SQL-databaser, ASP.NET eller .NET Core på nettstedet ditt. Alt dette krever Windows OS på serveren din.
  • Du bruker Plesk for å administrere Windows Hosting-kontoen og nettsteder i en hvilken som helst nettleser.

Merk: Ta kontakt med webutvikleren din for å være sikker, men hvis du ikke har en utvikler eller du er bare ikke sikker på hva MS-SQL, ASP.NET og .NET Core er ... gå med Linux Hosting.