Bør jeg velge en Windows- eller Linux-hostingkonto?

Hvis du allerede har bestemt deg for at du trenger en hostingkonto, vet du kanskje ikke hva du skal svare når du blir spurt om Linux eller Windows. Heldigvis er det ikke stor forskjell mellom dem, og begge typer kontoer fungerer for de fleste kunder.

For å være sikker på at du får riktig type konto, bør du velge typen hostingkonto du ønsker basert på hvordan du bygger siden din.

Utviklingsverktøy Linux Windows
WordPress® eller andre nettapper -
Dreamweaver eller andre WYSIWYG-apper -
PHP, MySQL, CGI, Python eller Perl -
ASP, ASP.NET, MS SQL -
ASP, ASP.NET og PHP, MySQL -
Jeg har ingen anelse hva noe av dette betyr -

Det er viktig å merke at dette bare er våre anbefalinger. Windows-kontoer vil faktisk støtte de fleste av disse utviklingsverktøyene (mer informasjon), men Linux-hosting passer best hostingbehovene til de fleste kunder.