GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruk mine egne skrifttyper

GoDaddy Studio PRO -kunder kan laste opp sine egne skrifttyper til GoDaddy Studio og bruke dem i sine prosjekter.

Merk: Skriftopplasting er kun tilgjengelig for GoDaddy Studio PRO -kunder.

Før du begynner:

• Skrifttypen din må lagres på datamaskinen eller enheten din, eller på Google Disk, OneDrive, Dropbox eller iCloud Drive (kun iOS).
  • Hvis du bruker en skybasert lagringsapp, må den være installert på enheten din.

Når du er klar, følger du trinnene for enheten din:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Prosjekter og deretter velger du et prosjekt.
  3. Velg litt tekst.
  4. På banneret som vises trykker du på Rediger .
  5. I nedre venstre hjørne av fontbeltet trykker du på oppoverpilen. Fontbiblioteket åpnes.
    Bla gjennom skrifttyper
  6. Trykk på Egendefinert .
    Trykk på Egendefinert
  7. Trykk på Legg til skrifttyper .
  8. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  9. Trykk på appen der skrifttypen din er lagret. Hvis du trenger å logge på appen, følger du instruksjonene for den appen.
  10. Finn fonten .tff zip -filen, eller individuell .tff- eller .otf -fil, og trykk for å laste den opp.
  11. Vent på bekreftelsesmeldingen. Det kan ta noen sekunder før appen lastes opp skrifttypen din.
  12. Trykk på OK på bekreftelsesmeldingen.

Den nye fonten din vil vises i listen over nedlastede skrifttyper og vil være tilgjengelig i fontbeltet.

Last opp dine egne skrifttyper

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Prosjekter , og deretter velger du et prosjekt.
  3. Velg litt tekst.
  4. På banneret som vises trykker du på Rediger .
  5. Trykk på den oppovervendte pilen nede i venstre hjørne. Fontbiblioteket åpnes.
    Bla gjennom skrifttyper
  6. Trykk på Egendefinert .
    Trykk på Egendefinert
  7. Trykk på Legg til skrifttyper .
  8. Trykk på appen der skrifttypen din er lagret. Hvis du trenger å logge på appen, følger du instruksjonene for den appen.
  9. Finn fonten .tff eller .otf -filen, og trykk for å laste den opp.
  10. Vent på bekreftelsesmeldingen. Det kan ta noen sekunder før appen lastes opp skrifttypen din.

Den nye fonten din vil vises i listen over nedlastede skrifttyper og vil være tilgjengelig i fontbeltet.

Last opp dine egne skrifttyper

1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Under Dine prosjekter velger du prosjektet du vil jobbe med.
  3. Velg teksten du vil endre.
  4. I Redigeringsmenyen til høyre velger du Tekst .
  5. Under Font velger du den nedovervendte pilen. Listen utvides og viser tilgjengelige skrifttyper.
    Tilgjengelige skrifttyper
  6. Velg Administrer skrifttyper nederst på listen.
  7. Til høyre for søkeboksen velger du Last opp font .
    Last opp font
  8. Velg Legg til skrifttyper .
  9. Velg fontfilen på datamaskinen din og deretter Åpne . Det må være en .tff- eller .otf -fil.
  10. Vent på bekreftelsesmeldingen. Fontopplastingen kan ta noen sekunder.

Den nye fonten din vil vises i listen over nedlastede skrifttyper og vil være tilgjengelig i fontbeltet.