Bygg nettstedet mitt

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Få det viktigste for en tilstedeværelse på nettet

Du har domenenavnet ditt, men er ikke sikker på hva du skal gjøre videre. Denne videoen viser tre måter du kan bruke det nye domenenavnet på: Opprett et nettsted for domenet ditt, koble domenet ditt til Facebook eller LinkedIn, eller opprett en e -postkonto for domenet ditt.

Grunnene til at alle kan bygge et nettsted

Brukervennlige verktøy som Nettsteder + Markedsføring Nettstedbygger og Nettbutikk eliminerer kompleksiteten i å kjenne til nettstedskodingspråk som HTML, CSS og JavaScript.

Møt Nettsteder + Markedsføring Nettstedbygger

Å opprette ditt eget nettsted er enklere enn du tror. Denne videoen gir en oversikt over Nettsteder + Markedsføring Nettstedbygger og viser hvor enkelt det er å få et flott nettsted bygget og på nettet.

Bruk domenet ditt for å opprette en e-postkonto

Finn ut hvordan du kan opprette en e-postkonto ved å bruke ditt eget domene. En domenebasert e-postkonto ser profesjonell ut og skaper troverdighet. Se hele artikkelen.

Mer Komme i gang