Applies to: Domener

Domener Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Kanseller domeneoverføringen min

Hvis du ikke lenger vil overføre et domene, kan du kansellere det i GoDaddy -kontoen din. Hvis du avbryter domeneoverføringen, forblir domenet hos din nåværende registrator og kansellerer ikke selve domenet.

Merk: Domener som overføres til GoDaddy som pågår , kan ikke kanselleres gjennom GoDaddy. Du må kansellere overføringen gjennom den nåværende registratoren.

  1. Logg på din GoDaddy Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Sørg for at du har valgt riktig overføringsknapp . Søk etter et spesifikt domene ved å bruke søkefeltet over domenelisten din.
    • Overføringer inn: Domener som overføres til GoDaddy-kontoen din, vises her.
    • Overføringer ut: Domener som overføres fra GoDaddy-kontoen din, vises her.
  3. Velg en tilgjengelig fane for å vise domener i en bestemt kategori.
    • Hver fane grupperer domener i kategorier, men statusen til individuelle domener kan variere.
  4. Velg avmerkingsboksen ved siden av domeneoverføringen du kansellerer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
  5. Velg Kanseller overføring over domenelisten din.
    velg Avbryt overføring -knappen

    Merk: Basert på statusen for overføringen, kan visningen din være litt annerledes.

  6. Bekreft kansellering ved å velge Avbryt overføring igjen. Hvis du ombestemte deg, velg Behold overføring

Du vil se en bekreftelse på at domeneoverføringen din ble kansellert.

Relatert trinn

Mer informasjon