Be om refusjon fra GoDaddy

Så leit at du ønsker en refusjon! Du finner informasjon om kvalifisering for refusjon i våre retningslinjer for refusjon.

Merk: Hvis du ønsker refusjon, må du avbryte produktet, tjenesten eller domenet du ønsker refusjon for.

Du kan be om refusjon for GoDaddy-kjøp ved å kontakte kundestøtte:

Chat

Ønsker du å få støtte uten å måtte forlate denne siden? Klikk på Chat nå øverst til høyre på skjermen.
klikk på chat nå for å starte en livechat

Hvis du ikke ser Chat nå, er ikke livechat tilgjengelig for øyeblikket, og du bør ringe oss for videre hjelp.