Endre Linux -hosting -e -postdestinasjonen min

For å bruke en annen e -posttjeneste i Linux -hostingkontoen din (annet enn cPanel -e -post), må du oppdatere MX -oppføringene dine for å samsvare med de som ble gitt til deg av e -postleverandøren din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Zone Editor på domener -delen på cPanel -startsiden. Domenene dine vises i Domener -listen.
  5. For domenet du ønsker å endre, klikker du på +MX -oppføring og skriver inn informasjonen fra e -postleverandøren din. For å hindre mulige problemer med e -posttjenesten din, start med Prioritet 10 istedenfor 0.
  6. Klikk på Legg til en MX -oppføring .

Merk: Før du fortsetter med neste trinn, vent 48 timer til DNS -forplantning skal finne sted . I løpet av denne tiden kan e -post bli levert til enten cPanel -e -postkontoen eller e -postleverandøren din. Men hvis du ikke har noe imot nedetid, kan du fortsette uten å vente i 48 timer.

7. Klikk på E -postruting på cPanel -startsiden i E -post -delen og velg domenet ditt fra listen.
  8. Velg Ekstern e -postutveksler , og klikk deretter Endre .
  9. Klikk på Sone -redigeringsprogram i Notatet øverst på siden.
  10. Velg Administrer under Handlinger -kolonnen for domenenavnet du vil endre.
  11. I Soneoppføringer -delen, ved siden av Prioritet 0 MX -oppføringen med Destinasjonen som er domenenavnet ditt, klikker du på Slett under Handlinger .
    klikk på slett
  12. Klikk Fortsett.

Mens denne endringen overføres, kan e -post som sendes til domenenavnet ditt leveres til e -postadressen på Linux -hostingkontoen din.