Endre PHP -versjonen min i Windows Hosting

Følg disse trinnene for å endre PHP -versjonen som brukes i Windows Hosting -kontoen.

Merk: Plesk lar deg endre PHP-innstillingene per domene. Dette betyr at du må oppdatere innstillingene for hvert domene på kontoen din hvis du ikke vil bruke standardversjonen av PHP.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil administrere.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator . Hjemmesiden til Plesk vises, og viser hvert av domenene som er knyttet til kontoen.
  4. For PHP -domenet du ønsker å administrere, velger du PHP -innstillinger .

Merk: Hvis du ikke ser noen ikoner, velger du Vis mer og deretter PHP -innstillinger midt på siden.

5. På siden PHP -innstillinger velger du versjonen av PHP du vil bruke fra PHP -støtte -menyen.
  6. Velg OK nederst på siden.
  7. (Valgfritt) Gjenta disse trinnene for å endre PHP -versjonen for hvert domene som er tilknyttet kontoen.