Finn PHP -versjonen min ved hjelp av phpinfo

En måte å finne kontoinnstillingene dine på PHP er ved å laste opp et PHP -informasjonskript. Dette fungerer på alle kontoer som støtter PHP.

1. Opprett en ny tekstfil som inneholder følgende linje:
    ? php phpinfo (); ? >
  2. Lagre denne filen som info.php .
  3. Last den opp til roten til nettstedet ditt .
  4. Etter at du har lastet den opp, går du til http: // domenenavnet ditt /info.php

Å vise denne siden vil vise deg hvilken versjon av PHP du kjører, samt alle de installerte PHP -modulene og deres innstillinger.