Endre domenet på Microsoft 365 -e -postkontoen min

Hvis du kjøpt et nytt domene som gjenspeiler merket ditt, kan det være lurt å oppdatere e -postkontoen slik at den samsvarer. Men før du kan endre domenet tilknyttet Microsoft 365 -kontoen din, må det:

• Vær registrert i den samme kontoen som Microsoft 365 -e -postplanen din.
  • Har DNS -en registrert i samme konto som Microsoft 365 -e -postplanen din.
  • Ikke konfigureres i en eksisterende Microsoft 365 -organisasjon.
Merk: Hvis du ønsker å bruke et domene som ikke er registrert med GoDaddy eller bruker ekstern DNS, tar du kontakt med vår GoDaddy -veiledninger . Etter at vi har koblet domenenavnet slik at det er en del av din Microsoft 365 -organisasjon, kan du følge trinnene nedenfor.

Endre e -postdomenet ditt for Microsoft 365

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post .

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av e -postadressen du vil oppdatere.
  3. I Kontoinformasjon velger du Rediger .
  4. Velg Endre domene ved siden av Brukernavn . En rullegardinliste vil vise de tilgjengelige domenene i kontoen din som oppfyller kravene for bruk på Microsoft 365.
  5. Velg det nye domenet ditt og velg Ok, OK . Dette bekrefter at dine nye og gamle domener vil bli koblet til.
  6. Velg Lagre . Du kan bli bedt om å oppdatere passordet ditt og opprette et nytt. Angi og bekreft det nye passordet ditt, og velg deretter Lagre & Fortsett . Det kan ta opptil 24 timer før domeneendringen oppdateres.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Hvis du endrer brukernavnet, opprettes det automatisk et alias (eller et videresending) av det forrige brukernavnet, slik at du ikke går glipp av e -post som er sendt til den gamle e -postadressen.
  • For informasjon om hvordan du administrerer domenets DNS hos GoDaddy, gå tilAdministrer DNS-oppføringer .
  • For hjelp med å logge på Microsoft 365 -e -postkontoen din, seLogg på Microsoft 365-kontoen min .