Endre domenet på Microsoft 365 -e -postkontoen min

Noen ganger må du endre domenet som er knyttet til adressen din. Før du kan endre domenet ditt, må det:

• Vær registrert hos GoDaddy.
  • Vær registrert i den samme kontoen som Microsoft 365 -e -postplanen din.
  • Ha en aktiv sonefil for GoDaddy -domenet og vær på samme konto som Microsoft 365 -e -postplanen din.
  • For øyeblikket ikke tilknyttet en eksisterende Microsoft Office 365 -leietaker.

Endre e -postdomenet ditt for Microsoft 365

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av e -postadressen du vil oppdatere.
  3. I Kontoinformasjon velger du Rediger .
  4. Velg Endre domene ved siden av Brukernavn . En rullegardinliste vil vise de tilgjengelige domenene i kontoen din som oppfyller kravene for bruk på Microsoft 365.
  5. Velg det nye domenet ditt og velg Ok, OK . Dette bekrefter at dine nye og gamle domener vil bli koblet til.
  6. Velg Lagre . Du kan bli bedt om å oppdatere passordet ditt og opprette et nytt. Angi og bekreft det nye passordet ditt, og velg deretter Lagre & Fortsett . Det kan ta opptil 24 timer før domeneendringen oppdateres.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Hvis du endrer brukernavnet, opprettes det automatisk et alias (eller et videresending) av det forrige brukernavnet, slik at du ikke går glipp av e -post som er sendt til den gamle e -postadressen.
  • For informasjon om hvordan du administrerer domenets DNS hos GoDaddy, gå tilAdministrer DNS-oppføringer .
  • For hjelp med å logge på Microsoft 365 -e -postkontoen din, seLogg på Office Online eller Outlook på nett .