Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Logg på Microsoft 365-kontoen min

Logg på for å ta deg tilgang til Microsoft 365-kontoen din. Bokmerk påloggingssiden for enkel tilgang fra nettleseren din.

Merk: Hvis du prøver å logge på kontoen din gjennom Microsoft direkte (for eksempel gjennom Outlook på nettet), vil du bli bedt om å angi e-postadressen din og deretter velge Neste før du følger trinnene nedenfor.

1. Gå til Microsoft 365-påloggingssiden. OWA-påloggingsside
  2. Angi e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365. Brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy virker ikke her.
  3. Velg Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, før du fortsetter.

Office-startsiden vil åpnes. Helt til venstre velger du en Microsoft-app for å åpen den (for eksempel Outlook).

velg en office-app