Deaktiver 2-trinns verifisering

Hvis du ønsker å deaktivere totrinnsverifisering (2SV) må du bekrefte at du fremdeles har tilgang til enheten, autentiseringsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å konfigurere 2SV.

Har du tilgang til en enhet eller app som du brukte til å sette opp 2SV?

Hvis du mister tilgang til enheten, betyr ikke det at du har mistet tilgang til kontoen din. Vi har deg dekket hvis du ikke lenger har godkjenningsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å konfigurere totrinnsverifisering med. Send oss en forespørsel gjennom skjemaet vårt, så skal vi få deg inn på kontoen din igjen.

Påkrevd: Du må ha et kundenummer for å følge disse trinnene. Hvis du ikke vet kundenummeret ditt, fullfører du Glemt brukernavn-prosessen. Vi sender deg en e-post med kundenummeret oppført øverst.
  1. Gå til Få tilbake tilgang til kontoen min-skjemaet vårt.
  2. Select 2-Step Verification Access.
  3. Enter your Customer Number, then select Next.
  4. Enter your First Name, Last Name, Email Address and Phone Number, then select Next.
    • E-postadressen må samsvar med e-postadressen i kontoen din. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen, sender du inn en forespørsel gjennom E-posttilgang-avsnittet av skjemaet i stedet. Du vil ha muligheten til å kansellere totrinnsverifisering.
  5. Upload a scanned or digital color photo of your government-issued photo identification. If you are not the account holder, upload identification for both the account holder and you. Select Next.
    • Vent litt ... hvorfor trenger dere ID-en min? Du har konfigurert 2SV fordi du vil sørge for at kontoen din er sikker. Det vil vi også! Vi trenger en ID for å omgå 2SV-sikkerhetstiltaket for å verifisere at du er kontoeieren, slik at vi kan beskytte kontoen din mot forsøk på overtakelse. Du kan være helt trygg på at informasjonen du sender oss, blir beskyttet og ikke blir brukt til noe annet enn å bekrefte kontoeierskap. For mer informasjon om disse kravene kan du se våre Tjenestevilkår.
  6. In the dropdown list, select Yes or No to verify whether a company is listed as the account holder. Select Next.
    • Hvis du velger Ja, angir du Firmanavnet og laster opp et offentlig utstedt dokument for firmaidentifikasjon.
  7. (Optional) Enter any Additional Information, then select Next.
  8. Ved siden av avtalene merker du av i boksen og fullfører sikkerhetsutfordringen.
  9. Velg Submit (Send inn). Vi tar kontakt med deg direkte om forespørselen din.

Merk: Denne prosessen mottar for øyeblikket et stort antall forespørsler. Vi jobber hardt for å svare så kjapt som mulig.