Deaktiver 2-trinns verifisering

Hvis du ønsker å skru av totrinnsverifisering (2SV) må du bekrefte at du fremdeles har tilgang til enheten, autentiseringsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å sette opp 2SV.

Har du tilgang til en enhet eller app som du brukte til å sette opp 2SV?

Hvis du har tilgang til enheten, godkjenningsappen eller sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å sette opp totrinnsverifisering (2SV), logger du bare på og sletter den. Du kan alltids slå den på igjen.

1. Gå til Pålogging og PIN-kode -siden for GoDaddy.
  2. Du kan bli bedt om å logge på. Hvis du aktiverte 2SV skriver du inn koden fra telefonen eller autentiseringsappen, eller du setter inn sikkerhetsnøkkelen din.

Merk: Får du ikke 2SV-koden din? Se Feilsøking for 2SV for hjelp.

3. Under Totrinnsverifisering velger du Rediger.
  4. Velg Slett ved siden av godkjenningsmetoden du vil fjerne.
  5. Velg Fjern. Det vises en melding om at handlingen er utført, og vi slår umiddelbart av trotrinnsverifisering.
  6. Hvis du har en reservemetode for 2SV og vil fjerne den, gjentar du trinn 3 og 4.