Jeg glemte brukernavnet mitt

Følg disse trinnene for å se ditt brukernavn for GoDaddy hvis du glemte det, men fremdeles vet hva passordet ditt er.

Påkrevd: Hvis du har et GoDaddy-domenenavn på kontoen din, må du vite hva det er for å kunne gjenopprette brukernavnet ditt.
  1. Gå til siden Hent brukernavn.
  2. Angi E-postadressen for kontoen og klikk på Fortsett. Fullfør sikkerhetsutfordringen når den dukker opp.
  3. Hvis du har et GoDaddy-domenenavn, angir du i boksen Domene-URL et hvilket som helst navn som er knyttet til den kontoen (for eksempel, coolexample.com) og klikk deretter på Filter. Vi sender umiddelbart en engangs PIN-kode til kontoens e-postadresse.
  4. I boksen Verifiseringskode angir du PIN-koden vi sendte til deg, og klikk deretter på Fortsett. Vi viser deg brukernavnet og kundenummeret ditt.