Del Microsoft 365 -appfiler fra OneDrive eller SharePoint

Enkelte Microsoft 365 -planer kommer med nettapper for forbedret samarbeid i hele organisasjonen din. Du kan redigere og dele filer når som helst, hvor som helst - til og med på mobile enheter.

1. Logg på OneDrive eller SharePoint. ( Slik gjør du det. )
  2. Velg + Ny og velg en app fra listen.
    Ny åpning til en liste over apper
  3. Velg eksempelteksten du vil endre navnet på dokumentet på, øverst på siden.
    Velg navnet på eksemplet for å endre navnet på dokumentet
  4. Velg Del øverst til høyre.
    Del -knapp
  5. (Valgfritt) Velg om du vil tilpasse redigeringstilgang.
  6. Angi navnene eller e -postadressene til personene du vil dele med.
  7. Velg Send .
    Angi navn eller e -postadresser og Send

Dokumentet lagres automatisk, slik at du kan lukke det når du er klar.