Logg på OneDrive eller SharePoint

Vurder OneDrive som ditt personlige bibliotek for lagring og organisering av alle dokumentene dine. Du kan få tilgang til OneDrive -filer hvor som helst, på en hvilken som helst enhet, og redigere dem med Microsoft 365 -appene (de elektroniske versjonene av Microsoft Outlook, Word, PowerPoint og Excel).

Når du jobber som et team, bruker du SharePoint for sømløst samarbeid. Du blir mer produktiv enn noen gang med verktøy for å dele nyheter, holde oversikt over hendelser og administrere organisasjonens ressurser.

Påkrevd: Du trenger Online Essentials, Premium eller Enterprise -planer for å få tilgang til OneDrive eller SharePoint.
  1. Logg på email.yourdomain (for eksempel email.coolexample.com ). Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyen og velg OneDrive eller SharePoint .
    OneDrive og SharePoint -ikoner
  3. Når du har angitt appen, kan du opprette, få tilgang til og laste opp nye dokumenter.