Del Outlook -kalenderen min på nettstedet mitt

Del den offentlige Outlook -kalenderen din på nettstedet ditt, for eksempel med kommende arrangementer eller klasser. Så oppdateres også eventuelle endringer i kalenderen automatisk på nettstedet ditt. (Du kan ikke endre kalenderen fra nettstedet ditt direkte.)

Det er to deler for å koble en kalender til nettstedet ditt. Denne delen forklarer hvordan du kopierer iCal -URL -adressen fra Outlook -kontoen din. Den andre delen forklarer hvordan du gjør det vise en kalender på nettstedet ditt .

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger > Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg Kalender > Delte kalendere .
    Panel med Kalender til venstre og Delt kalendere til høyre
  4. Under Publiser en kalender bruker du rullegardinmenyene til å velge kalenderen du vil dele på nettstedet ditt, og deretter velge Kan vise alle detaljer .
  5. Merk: Sørg for at kalenderen din allerede inneholder fremtidige hendelser, ellers vil Website Builder ikke finne noen hendelser.

6. Velg Publiser .
    Publiser
  7. Kopier ICS -adressen som vises.
    ICS -URL -adresse
  8. Lim adressen inn i et tekstdokument og lagre det. Du vil bruke den i neste trinn, vise en kalender på nettstedet ditt .

Vis meg

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger .