Del Yahoo-kalenderen min

Hvis du har en offentlig Yahoo-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet ditt. Alle endringer i Yahoo-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke gjøre endringer i kalenderen fra nettstedet ditt.)

Det finnes to deler som beskriver hvordan du knytter kalenderen til nettstedet ditt. Denne delen forklarer hvordan du kopierer den nødvendige koden fra Yahoo-kontoen. Del to forklarer hvordan du Vis en kalender på nettstedet mitt.

1. Logg på Yahoo-kontoen din.
  2. Finn Mine kalendere i venstre kolonne, flytt markøren over kalenderen du vil dele, klikk på den lille pilen, og velg Del.
    Klikk på Del.

Merk: Sørg for at kalenderen du velger, inneholder fremtidige hendelser. Hvis ikke, vil GoCentral fortelle deg at den ikke kan finne noen hendelser i kalenderen.

3. Velg Aktiver den offentlige kalenderen min ved siden av Deling.
  4. Velg Generer koblinger, og kopier koden i ICS-boksen under den.
    Still inn deling og generer koblinger

Merk: Sørg for at du bruker ICS-koblingen. GoCentral gjenkjenner kun ICS som en gyldig Yahoo-kalender for importering.

5. Lim ICS-koblingen inn i et tekstdokument og spar det. Du får bruk for koblingen i Neste trinn nedenfor.
  6. Klikk på Spar for å lukke Yahoo-kalendervinduet.