Del Yahoo-kalenderen min

Hvis du har en offentlig Yahoo-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet ditt. Alle endringer i Yahoo-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke endre kalenderen fra nettstedet ditt. Du må gjøre det fra Yahoo-kontoen.)

Det finnes to deler som beskriver hvordan du knytter kalenderen til nettstedet ditt. Denne delen forklarer hvordan du kopierer den nødvendige koden fra Yahoo-kontoen. Del to forklarer hvordan du Vis en kalender på nettstedet mitt.

Denne videoen er del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder

1. Logg på Yahoo-kontoen din.
  2. Finn Mine kalendere i venstre kolonne, flytt markøren over kalenderen du vil dele, klikk på den lille pilen, og velg Del.
    Klikk på Del.

Merk: Sørg for at kalenderen du velger, inneholder fremtidige hendelser. Hvis ikke vil Website Builder fortelle deg at den ikke kan finne noen hendelser i kalenderen.

3. Velg Aktiver den offentlige kalenderen min ved siden av Deling.
  4. Velg Generer koblinger, og kopier koden i ICS-boksen under den.
    Still inn deling og generer koblinger

Merk: Sørg for at du bruker ICS -koblingen. Website Builder gjenkjenner kun ICS som en gyldig Yahoo -kalender for importering.

5. Lim ICS-koblingen inn i et tekstdokument og spar det. Du får bruk for koblingen i Neste trinn nedenfor.
  6. Klikk på Spar for å lukke Yahoo-kalendervinduet.