Del Yahoo-kalenderen min

Hvis du har en offentlig Yahoo-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet ditt. Alle endringer i Yahoo-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke endre kalenderen fra nettstedet ditt. Du må gjøre det fra Yahoo-kontoen.)

Det er to deler for å koble kalenderen til nettstedet ditt. Denne delen forklarer hvordan du kopierer den nødvendige koden fra Yahoo -kontoen din. Den andre delen forklarer hvordan du gjør detVis en kalender på nettstedet mitt .

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for Legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger

1. Logg på din
Yahoo -konto . Finn Mine kalendere i venstre kolonne, flytt markøren over kalenderen du vil dele, klikk på den lille pilen og velg Del .
Klikk på Del
Merk: Sørg for at kalenderen du velger inkluderer fremtidige hendelser, ellers vil Websites + Marketing fortelle deg at den ikke kunne finne noen hendelser i kalenderen.
  • Velg Aktiver den offentlige kalenderen min ved siden av Deling.
  • Velg Generer koblinger og kopier koden i ICS -boksen under den.
    Angi deling og generer koblinger Merk: Sørg for at du bruker ICS -koblingen. Websites + Marketing gjenkjenner kun ICS som en gyldig Yahoo -kalender å importere.
  • Lim ICS-koblingen inn i et tekstdokument og spar det. Du får bruk for koblingen i Neste trinn nedenfor.
  • Klikk på Spar for å lukke Yahoo-kalendervinduet.
  • Neste trinn