Profesjonell e -post drevet av Titan Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Koble fra eller fjerne Professional Email powered by Titan -kontoen min fra Titan MCP

Titan MCP lar kompatible tredjeparts AI-verktøy som Claude og ChatGPT få tilgang til Titan Mail-kontoen din, slik at du kan administrere e-post med forespørsler på naturlig språk. Hvis du ikke lenger vil at AI -verktøyet skal ha denne tilgangen, kan du koble fra eller fjerne tilkoblingen når som helst.

Følgende instruksjoner dekker trinnene i Claude, og kan endres etter hvert som Claude oppdaterer tjenesten. Konfigureringstrinn, tilgjengelighets- og tillatelseskontroll varierer mellom AI -verktøy. For mer informasjon om oppsett og tillatelser for hvert AI -verktøy, se verktøyets nettsted.

Åpne Titan MCP -kontakten

  1. Logg på claude.ai .
  2. Velg Tilpass på venstre side.
  3. Velg Kontakter .
  4. Velg Titan MCP fra listen over tilkoblede kontakter.

Velg en fane basert på om du vil koble fra eller fjerne Titan MCP.

Hvis du bare vil stoppe Claude fra å få tilgang til Titan -kontoen din for nå, kobler du den fra.

  1. Velg Koble fra øverst til høyre.
  2. Bekreft handlingen hvis du blir bedt om det.

Hvis du kobler fra Titan MCP, fjernes det bare Claude's tilgang til Titan -kontoen din. Titan MCP-kontakten vil fortsatt være tilgjengelig i Claude, og du kan koble til på nytt når som helst uten å angi informasjon om kontakten på nytt.

Hvis du ikke lenger vil at Titan MCP skal vises i Claude, fjerner du koblingen helt.

  1. Øverst til høyre velger du ⋮ Flere alternativer (meny med tre prikker).
  2. Velg Fjern .
  3. Bekreft handlingen.

Hvis du fjerner Titan MCP, slettes koblingen permanent fra Claude. Hvis du ønsker å bruke Titan MCP igjen i fremtiden, må du legge til koblingen igjen og fullføre konfigurerings- og autorisasjonsprosessen fra begynnelsen.

Å koble fra eller fjerne Titan MCP stopper fremtidig tilgang gjennom denne tilkoblingen. Det sletter ikke automatisk informasjon Claude allerede har mottatt under tilkoblingen.

For å administrere informasjon en AI -leverandør allerede har behandlet eller beholdt, bruker du leverandørens egen personvern- og kontokontroll i stedet for Titans koblingsinnstillinger.

Relatert trinn

Mer informasjon