Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

DLL -støtte i Windows Hosting -kontoer

Windows -hosting støtter kun DLL -filer for ASP.NET -applikasjoner. Videre tillates ikke DLL -filer som krever registrering med IIS. DLL -filer må lastes opp til en bin -katalog i en applikasjonsrot på hostingkontoen din.

For å få mer informasjon om å sette opp en egendefinert katalog for hostingkontoen, se følgende artikler:

Administrer filer i Linux -hostingkontoen min