Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Eksporter bulkbestillinger manuelt fra administrasjonsordrelisten

Bestillinger kan når som helst eksporteres manuelt for rapporteringsformål, for deling med fullføringspartnere eller for import til en annen butikk. Følg trinnene nedenfor for å eksportere bulkbestillinger manuelt fra administrasjonslistelisten manuelt:

Påkrevd: WooCommerce -kunde/ordre/kupongeksport er en premium WooCommerce -utvidelse inkludert i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående kjøp.
  1. Logg på WordPress .
  2. I sidestolpen for administrasjonsmenyen velger du WooCommerce og deretter Bestillinger.
  3. Velg en eller flere bestillinger du vil eksportere.
    Merk: Still inn Eksportert -filteret for å vise bestillinger basert på eksportstatus.
  4. Velg ønsket handling fra menyen Massehandlinger :
    • Last ned til CSV
    • Last ned til XML
    • Eksporter og send : Sender en eksport av de valgte bestillingene via FTP, HTTP POST eller e -post.
  5. Klikk på Apply (Bruk ).
    Merk: Når du velger Eksporter og send , blir du bedt om å velge en automatisk ordreeksport som bruker den samme overføringsmetoden som du har tenkt å bruke for denne.

Du bør se eksportfilen tilgjengelig for nedlasting umiddelbart, og fremover vil den bli merket som eksportert. Som et resultat vil bestillingen ikke bli inkludert i fremtidig automatisert eksport.