Endre betalingsmetode for abonnementet

Du kan endre betalingsmetoden for abonnementene eller produktene dine, som for eksempel å bytte fra ett kredittkort til et annet. Prosessen er den samme enten du fornyer produktet ditt manuelt eller automatisk.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Under Abonnementer velger du produktene som bruker betalingsmåten du vil endre. Beskrivelsen for hvert produkt inkluderer de siste fire sifrene i kortet eller kontoen for gjeldende betalingsmåte.
    Abonnementsstatus med fornyelsesdato og betalingsinformasjon
  3. Velg Oppdater betaling.
  4. En liste over tilgjengelige betalingsmetoder vises. Velg betalingsmåten du vil bruke.
    • Hvis du ønsker å legge til en ny betalingsmetode, velger du Ny betalingsmetode og legg til betalingsopplysningene. Når du er klar, velger du Lagre for å legge den nye betalingsmetode til listen.
  5. Velg Oppdater betalingsmetode for å bruke den nye betalingsmetoden du har valgt.