Endre kredittkortets utløpsdato eller faktureringsadresse

Det er alltid lurt å holde kredittkortinformasjonen din oppdatert i kontoen din. Slik endrer eller oppdaterer du kortets utløpsdato eller faktureringsadresse.

1. Gå til GoDaddy betalingsmetoder side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. VelgIkon med tre loddrette prikker ved siden av betalingsmåten du vil oppdatere. Velg Rediger .
  3. For å endre faktureringsinformasjonen, velger du Rediger ved siden av Faktureringsinformasjon , oppdaterer informasjonen og velger Lagre .
  4. For å endre kortets utløpsdato, endrer du feltene under Utløpsdato etter behov.
  5. Når du er ferdig, velger du Lagre betalingsmetode .