Endre e -postadressen for e -postskjemaet i Plesk

Hvis du for øyeblikket bruker den integrerte e -postskjemaet i Windows Hosting med Plesk -kontoen din, kan du oppdatere e -postadressen hvor innsendte skjemaer sendes.

Merk: Denne integrerte e -postskjemaet er bare tilgjengelig for brukere som ble automatisk overført fra vår eldre Windows -hosting til nyere Windows -hosting med Plesk.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhosting , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I venstre navigering klikker du på Filer- fanen.
  4. I listen over mapper klikker du på httpdocs for å vise filene i den mappen.
  5. Finn filen i listen med navnet __gdForm_email_address.formmail .
  6. Klikk direkte til høyre for filen, og klikk deretter på Rediger i Tekstredigeringsprogram fra popup-menyen som vises.
  7. Slett gjeldende e -postadresse.
  8. Angi den nye e -postadressen din og klikk på OK .

Din PHP- eller ASP -skjemautsendelse vil nå sende innsendte skjemaer til den nye e -postadressen.