Endre flere produkter

Når du legger til flere produkter i butikken din, vil du spare tid når du kan endre flere samtidig. Du kan for eksempel endre pris, kategori og navn på flere produkter i samme vindu.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Produkter -fanen, og deretter på Alle produkter .
    Klikk på produkter under produkter -fanen.
  4. Klikk på Hurtigredigering .
    Klikk på Masseredigering for å gjøre endringer.
  5. Du har muligheten til å endre hvert produkts navn, SKU, synlighet, pris, salgspris, antall og kategori for alle produktene på samme skjerm.
    Fyll ut informasjon for de mange produktene du ønsker.
  6. Når du er ferdig med endringene, klikker du på Lagre .