Legge til kategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken ved å opprette produktkategorier. Du må abonnere på Ecommerce-planen for å gjøre dette.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på menyen med tre felt øverst til venstre på skjermen. Klikk deretter på Nettbutikk.
  3. Merk: Hvis du allerede har publisert nettstedet, bør du klikke på rediger nettsted fra hjemmesiden/instrumentpanelet for å navigere til redigeringsmodus, og deretter klikke på menyen med de tre feltene.

4. Klikk på Kategorier under fanen Produkter.
    Klikk på Kategorier.
  5. På siden Kategorier klikker du på Legg til kategori.

Merk: InstantPage-brukere kan ikke opprette mer enn tre kategorier.

6. Angi et kategorinavn og en valgfri tittel og beskrivelse.

Merk: Selv om det ikke er påkrevd, kan det å legge til nøkkelord i feltene Tittel og Beskrivelse bidra til at kundene kan finne deg gjennom søkemotorer som Google.

7. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, kan du klikke på Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på siden Kategorier. (Hvis du vil se hvordan den tar seg ut for kundene, klikker du på Vis butikk.)

Merk: Etter at du har opprettet kategorier, er det enkelt å endre eller slette dem ved behov. Du kan også omorganisere kategorier og gjøre en kategori til en underkategori.

8. Omorganiser kategorier ved å klikke og dra for å endre rekkefølgen.
    Flytte kategorier
  9. Klikk og dra en kategori under en annen for å gjøre den til en underkategori.
    Lage underkategorier
  10. Når du har opprettet en kategori, må du tilordne minst ett produkt, ellers vi ikke kategorien vises. Du kan gjøre dette når du oppretter et produkt eller ved å redigere eksisterende produkter.

Tilknyttede trinn