Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legge til kategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken din ved å opprette produktkategorier og underkategorier. Bruk blyantikonet til å endre og redigere eksisterende kategorier, og søppelikonet for å slette kategorier du ikke lenger ønsker.

Du må være med på Website Builder Netthandel -planen ( sammenligne planer og priser ) eller ha en Premium -nettbutikk.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne kategorier
    • Fra Website Builder -instrumentbordet ditt går du til Butikk og velger Kategorier .
    • Fra Nettbutikk Premium -instrumentbordet ditt går du til Produkter og velger Kategorier .
  4. På siden Kategorier velger du Legg til eller Legg til kategori .
  5. Angi et kategorinavn og en beskrivelse (eller en SEO -beskrivelse ). Du har også muligheten til å redigere Kategorikoblingen. Kategorikoblingen din gir en direkte URL -adresse til produktene i denne kategorien, og skal stemme overens med kategorinavnet ditt.
  6. Merk: Selv om det ikke er påkrevd, kan det å legge til nøkkelord i navn- og beskrivelsesfeltene hjelpe kundene med å finne deg.

7. Når du er ferdig, velger du Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på Kategorisiden.
  8. Omorganiser kategorier ved å klikke og dra for å endre rekkefølgen.
    Flytte kategorier
  9. Klikk og dra en kategori under eller oppå en annen for å gjøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan ha to nivåer av underkategorier. Så "Klær > Skjorter > Kvinner" ville fungere, men "Klær > Skjorter > Kvinner > Bluser" ville ikke.
    Lag underkategorier
  10. Når du har opprettet en kategori, må du huske å opprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  11. Husk at du må publisere nettstedet for at endringene skal tas i bruk.

Tips og beste praksis

• Bruk blyantikonet til å endre og redigere eksisterende kategorier, og søppelikonet for å slette kategorier du ikke lenger ønsker.
  • For å se hvordan nettstedet ditt ser ut for kundene, velger du Nettsted i instrumentbordet for Website Builder eller Vis butikk i Nettbutikk Premium.
  • InstantPage -brukere kan ikke opprette mer enn tre kategorier.

Tilknyttede trinn