Legge til kategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken ved å opprette produktkategorier. Du må abonnere på Nettbutikk-planen for å gjøre dette.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du legge til produkter først før du konfigurerer produktkategorier.
  3. Klikk på menyen med tre felt øverst til venstre på skjermen. Klikk deretter på Nettbutikk.
  4. Merk: Hvis du allerede har publisert nettstedet, bør du klikke på rediger nettsted fra hjemmesiden/instrumentpanelet for å navigere til redigeringsmodus, og deretter klikke på menyen med de tre feltene.

5. Klikk på Nettbutikk.
  6. Klikk på Kategorier under fanen Produkter.
    Klikk på Kategorier.
  7. På siden Kategorier klikker du på Legg til kategori.
  8. Angi et kategorinavn og en valgfri tittel og beskrivelse.

Merk: Selv om bare kategorinavnet er påkrevd, kan det være nyttig å fylle ut feltene Tittel og Beskrivelse også, slik at kundene kan finne deg gjennom søkemotorer som Google.
    Hvis du for eksempel er i feltet Tittel, kan du legge til nøkkelord som vanligvis er tilknyttet den aktuelle kategorien. Dette vil øke sannsynligheten for at kunder som søker på disse nøkkelordene, finner sidene dine.
    Beskrivelsen vises i resultatene for søkemotoren og oppsummerer kategorien din. En beskrivelse av kategoriens spesifikke funksjoner, som raskt kan skannes, kan bidra til å tiltrekke kundenes oppmerksomhet.

9. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, kan du klikke på Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på siden Kategorier. (Hvis du vil se hvordan den tar seg ut for kundene, klikker du på Vis butikk.)

Merk: Etter at du har opprettet kategorier, er det enkelt å endre eller slette dem ved behov. Du kan også omorganisere kategorier og gjøre en kategori til en underkategori.

10. Omorganiser kategorier ved å klikke og dra for å endre rekkefølgen.
    Flytte kategorier
  11. Klikk og dra en kategori under en annen for å gjøre den til en underkategori.
    Lage underkategorier