Legge til kategorier

Hjelp kundene med å finne raskt det de trenger i butikken din ved å opprette produktkategorier og underkategorier.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Gå til instrumentbordet ditt, velg Handel og velg Kategorier under Produkter .
    • For Premium -nettbutikk: Gå til Produkter > i instrumentbordet . Kategorier .
  1. På siden Kategorier velger du Legg til .
  2. Angi et kategorinavn og en beskrivelse . Du har også muligheten til å redigere Kategorikoblingen . Kategorikoblingen din gir en direkte URL -adresse til produktene i denne kategorien, og skal stemme overens med kategorinavnet ditt.
  3. Merk : Selv om det ikke er påkrevd, kan det å legge til nøkkelord i navn- og beskrivelsesfeltene hjelpe kundene med å finne deg.

4. Når du er ferdig, velger du Lagre for å lukke vinduet. Kategorien blir lagt til på Kategorisiden .
  5. Omorganiser kategoriene ved å klikke og dra for å endre rekkefølgen.
    Flytt kategorier
  6. Klikk og dra en kategori under eller oppå en annen for å gjøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan ha to nivåer av underkategorier. Så "Klær > Skjorter > Kvinner" ville fungere, men "Klær > Skjorter > Damer > Bluser" ville ikke.
    Lag underkategorier
  7. Når du har opprettet en kategori, må du huske å opprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  8. Publiser nettstedet ditt for å aktivere endringene.

Tips og beste praksis

• Bruk blyantikonet til å endre og redigere eksisterende kategorier, og søppelikonet for å slette kategorier du ikke lenger ønsker.
  • For å se hvordan nettstedet ditt ser ut for kundene, velger du Nettsted i instrumentbordet for Websites + Marketing eller Vis butikk i Nettbutikk Premium.
  • InstantPage -brukere kan ikke opprette mer enn tre kategorier.

Tilknyttede trinn