Endre PHP -opplastingsgrenser for Linux -hostingkontoen min

Slik kan du bruke cPanel til å endre grensen for PHP -opplasting for Linux -hostingkontoen din. Som standard er grensen 32 MB.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Velg PHP -versjon på Programvare -delen på cPanel -startsiden.
  5. I cPanel PHP -velgeren | utvidelser -siden, klikker du på Bytt til PHP -alternativer øverst til høyre.
  6. I cPanel PHP -velgeren | alternativer -siden, klikker du på verdien for upload_max_filesize , velger en ny verdi fra menyen og klikker deretter på Bruk .
  7. Klikk på verdien for post_max_size , velg en ny verdi fra menyen, og klikk deretter på Apply (Bruk) .
  8. Klikk på Lagre.

Mer informasjon

• Å angi en opplastingsgrense betyr at den ikke vil bli avvist av serveren basert på filstørrelse, men garanterer ikke at opplastingen blir fullført. Det kan hende at en opplasting mislykkes på grunn av tidsavbrudd i nettleseren fra lave opplastingshastigheter eller fordi du maksimerer kontoressursene dine.
  • For hjelp med å bruke filbehandleren, kan du se cPanel-filbehandlerdokumentasjonen.
  • Her er vår liste over de mest besøkte cPanel-hjelpeartiklene .