GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre størrelsen på sidene mine i GoDaddy Studio

Når du oppretter en ny side i et prosjekt, samsvarer standardstørrelsen med den første siden i prosjektet. Sider må alle ha samme størrelse, men du kan endre standardstørrelsen på alle sidene dine ved å velge en av malene våre, eller angi en egendefinert størrelse. Slik gjør du det:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du Prosjekter og deretter prosjektet du vil jobbe med.
  3. Øverst på skjermen trykker du påSider Sider . Rull vannrett for å se alle sidene.
  4. Du kan velge en annen sidestørrelse fra en av malene våre eller angi en egendefinert størrelse. For å velge en sidestørrelse fra en av malene våre, trykk på størrelsesboksen over en hvilken som helst side én gang, og bla gjennom alternativene nederst på skjermen. For å angi en egendefinert størrelse, trykk på størrelsesboksen to ganger. Du kan angi en egendefinert bredde og høyde.
    Endre sidestørrelsen
  5. Når du har angitt størrelsen på den nye siden, trykker du på haken øverst til høyre. Alle sider i prosjektet vil bli endret.
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Velg prosjektet du vil jobbe med.
  3. I menyen til venstre velger du Sider -ikonet.
  4. Velg hvilken som helst side.
  5. På redigeringsduken, venstre-klikk på størrelsesindikatoren over siden.

Legg til sider

6. I menyen til høyre på skjermen velger du en ny størrelse fra en av malene våre, eller angir en egendefinert bredde og høyde i boksene øverst på menyen.

Alle sider i prosjektet vil bli endret slik at de samsvarer med gjeldende side.