Fjern bakgrunnen fra et bilde

Noen ganger finner du et bilde du liker, men du vil ikke ha bakgrunnen. Ved å bruke GoDaddy Studio kan du fjerne bakgrunnen fra hvilket som helst bilde på noen få hurtige trekk.

Merk: GoDaddy Studio PRO gir deg ubegrenset fjerning av bakgrunnen, mens alle kunder får 3 gratis bakgrunnsfjerninger, uansett hvilken plan de har på.

Nettversjonen av GoDaddy Studio er kun tilgjengelig på en stasjonær eller bærbar datamaskin. Hvis du bruker en mindre enhet, blir du bedt om å bruke GoDaddy Studio -appen.

Slik bruker du den:

1. Åpne GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen velger du + for å opprette et nytt prosjekt.
  3. Under Bakgrunner trykker du på Bilde .
  4. Finn et bilde du vil bruke, og velg det.
  5. Velg en størrelse for bildet.
  6. Trykk på haken øverst til høyre på skjermen.
  7. Trykk på bildet, og trykk deretter på Rediger i banneret.
  8. Trykk på Fjern , og trykk deretter på Fjern bildebakgrunn .

Hvis du ikke ser Fjern -alternativet nederst på skjermen, må du sørge for at du jobber med et bilde. Sjekk også at du har den nyeste versjonen av appen installert.

Skjermen din kan se litt annerledes ut, avhengig av hvilken enhet du bruker.

Fjern bakgrunn fra et bilde på mobil
  1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Øverst til høyre på skjermen velger du Nytt prosjekt og deretter Bilde .
  3. Finn et bilde på datamaskinen din eller velg et fra våre lagerbiblioteker.
  4. Sørg for at bildet er valgt. I menyen til høyre velger du Fjern .
  5. Velg Fjern bakgrunn .
Fjern bakgrunnen fra et bilde på et skrivebord

Merk: Denne funksjonen fungerer best med bilder der forgrunnen skiller seg ut fra bakgrunnen. Men hvis du trenger å rydde opp i det, kan du bruke maskeverktøyet .