Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Erklæring om støtte - Domenenavn

Gjennomgå hele erklæringen om støtte for å finne ut mer om tilgjengelig støtte for ytterligere produkter og tjenester.

Støttet:

  • Registrere eller fornye domenenavn
  • Sette opp domenenavn (nettsteder, hosting og e -post)
  • Bruker vår Domeneadministrator
  • Administrere domenenavn
  • Forklare hvordan du oppdaterer kontaktinformasjon for domenenavn
  • Viser deg hvor du skal opprette og redigere DNS -sonefiler
  • Endrer sonefiler for å fungere med GoDaddy -produkter

Ikke støttet:

  • Endrer sonefiler for å fungere med produkter som ikke er GoDaddy
  • Konfigurere forhåndssonefiler
  • Feilsøking av tredjeparts DNS-sonefiloppføringer

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.