Erklæring om støtte - SSL -sertifikater

Gjennomgå hele erklæringen om støtte for å finne ut mer om tilgjengelig støtte for ytterligere produkter og tjenester.

Støttet:

• Kjøpe eller fornye SSL -sertifikater
  • Forklare funksjoner og fordeler for SSL -sertifikater
  • Installere GoDaddy SSL på GoDaddy delt hosting for primære domener (ikke inkludert kommandolinje eller Tomcat SSL -installasjoner)
  • Gi ressurser/Forklare installasjon av et GoDaddy SSL-sertifikat på GoDaddy delt hosting for tilleggsdomener 1
  • Validerer SSL -sertifikatet ditt
  • Sender SSL -validering på e -post på nytt
  • Løse vanlige navnekonflikter
  • Diagnostisere SSL -nettleserfeil
  • Forklare hvordan du endrer sonefilen din for sikre nettsteder

Ikke støttet:

• Eksporterer SSL -sertifikater for bruk på flere servere
  • Installere et GoDaddy SSL-sertifikat på tredjeparts servere 1
  • Installere et GoDaddy SSL-sertifikat på GoDaddy delt hosting for tilleggsdomener 1
  • Installerer SSL-sertifikater fra tredjeparter
  • Generere en CSR på tredjeparts servere 1
  • Generere en CSR på virtuelle og dedikerte servere 1
  • Opplæring om HTML, PHP eller JavaScript
  1. Det er en eksperttjeneste for det.