Erklæring om støtte - WordPress

Gjennomgå hele erklæringen om støtte for å finne ut mer om tilgjengelig støtte for ytterligere produkter og tjenester.

Bruk koblingene nedenfor for å finne ut mer om en bestemt tjeneste.

WordPress (applikasjon)

Støttet:

• Logger på WordPress -administratoren
  • Tilby ressurser for bruk av WordPress
  • Å skaffe ressurser på feilen White Screen of Death/”Nettstedet opplever tekniske problemer” 1
  • GoDaddy Forfattede plugin -moduler og -temaer 2
  • Tilby ressurser for å legge til media
  • Tilby ressurser for å opprette/administrere en side eller et innlegg 3
  • Tilby ressurser for å installere, aktivere, deaktivere eller fjerne en plugin -modul eller et tema
  • Det er ressurser om tilgjengelige alternativer for installering av WordPress på GoDaddy -hosting
  • Forklarer fordelene med GoDaddy automatisk installerte eller anbefalte tredjeparts plugin-moduler 4
  • Tilby ressurser om hvordan du kan forhindre søppelpost
  • Gi ressurser om hvordan du bruker blokkeredigeringsprogrammet
  • Oppdaterer permakoblinger
  • Gi ressurser om hvordan du bruker Yoast SEO
  • Hjelper med kjernavigering av WordPress, for eksempel Admin Dashboard 3
  • Forklar hvordan du oppdaterer temaer, plugin -moduler og kjerneversjon av WordPress
  • Gi ressurser på feilsøking av databasetilkoblingsstrenger
  1. Denne feilen er vanligvis forårsaket av en konfigurasjonsfeil med WordPress. Vår støtte vil gi deg et best mulig forsøk på å hjelpe deg med å få tilbake tilgangen til WordPress-administrasjonspanelet. Dette kan inkludere deaktivering av plugin -moduler/temaer, alternativer for gjenoppretting av et nettsted eller deaktivering av problematiske konfigurasjonsfiler.
  2. Støtte for GoDaddy utviklet open source WordPress-plugin-moduler og -temaer. Dette kan omfatte forklaring av generell bruk, funksjoner og fordeler. Spørsmål for problemer, feil eller funksjonsforespørsler kan stilles på WordPress.org -forumene for den spesifikke plugin -modulen eller temaet - Plugin -moduler -temaer
  3. Støtten er begrenset til å forklare hvordan du utfører disse handlingene med standard WordPress -redigeringsprogram eller GoDaddy CoBlocks Site Builder. Vi kan ikke legge til, redigere eller slette innhold for deg eller gi hjelp til å utføre disse handlingene ved hjelp av plugin -moduler eller temaer (IE: Divi, Elementor, Visual Composer osv.) Som endrer WordPress -redigeringsopplevelsen.
  4. Vi tilbyr begrenset støtte for tredjeparts plugin -moduler som er samarbeidet med GoDaddy. Vi har et tett samarbeid med disse plugin -modul -utviklerne for å sikre at de fungerer som de skal når det gjelder hosting, og for å identifisere og løse problemer etter hvert som de oppdages. Funksjonsforespørsler, brukervennlighet, feil, sikkerhet og kompatibilitet med WordPress Core eller andre plugin -moduler er utenfor våre støttefunksjoner.

Ikke støttet:

• Nettstedsdesign og tilpasning
  • Nettutvikling og egendefinerte plugin -moduler
  • Feilsøking av egendefinert kode
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Konfigurering og konfigurering av tredjeparts plugin -moduler
  • Konfigurering og oppsett av tredjeparts temaer
  • Brukeradministrasjon
  • WordPress -kjerne 1
  • Feilsøking av plugin -moduler og temaer 2
  • Databaseadministrasjon
  • Enhver klient, skript, applikasjon eller innhold installert av kunden
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Feilsøke eventuelle tredjeparts tjenester
  • Sjekker for kompatibilitet i flere nettlesere
  1. WordPress er et åpen kildekode-prosjekt utviklet av frivillige over hele verden. Problemer eller feil i WordPress Core ligger utenfor støttefunksjonene våre og kan rapporteres direkte til Core -teamet: ( https://make.wordpress.org/core/handbook/testing/reporting-bugs/ )
  2. Vanligvis gir betalte plugin -moduler og temaer støtte gjennom nettstedet de ble kjøpt på. Gratis støtte for plugin -moduler og temaer finnes på WordPress.org -støtteforaene: (https://wordpress.org/support/ )

(Tilbake til toppen.)

Administrert WordPress -hosting

Støttet:

• Kjøpe eller fornye Administrert WordPress
  • Forklare våre administrerte WordPress -funksjoner og fordeler
  • Klargjøre Administrert WordPress -kontoen din
  • Sette opp domenet ditt med Administrert WordPress (Merk: Hver årlige WordPress -hostingplan fra GoDaddy leveres med et gratis domene )
  • Identifisere plattformrelaterte ytelsesproblemer 1
  • Bruke hosting -kontrollpanelene våre
  • Gir grunnleggende innstillinger for FTP -klienten
  • Forklare hvordan du laster opp filer til Administrert WordPress
  • Sikkerhetsovervåking 2
  • Installerer et GoDaddy SSL -sertifikat på Administrert WordPress
  • Forklaring av Administrert WordPress -hurtigbufring og hvordan du gjør det kan tømmes
  • Sikkerhetskopieringer av filer og databaser daglig 3
  • Hjelper med kjernnavigering av WordPress, for eksempel Admin Dashboard 4
  • Installerer den nyeste, kontrollerte versjonen av WordPress på plattformen vår
  • Overvåking av Administrert WordPress -maskinvare og -nettverk
  • Automatisk oppdatering til den nyeste, sikreste versjonen av WordPress
  • Fikse databasetilkoblingsstrengfeil

Ikke støttet:

• Manuell overføring av nettstedet ditt til Administrert WordPress
  • Tilpasse WordPress -temaet ditt
  • Hjelper med layout eller design av nettstedet ditt
  • Feilsøke tredjeparts nettverk eller applikasjoner
  • Enhver klient, skript, applikasjon eller innhold installert av kunden
  • Installerer SSL-sertifikater fra tredjeparter
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Opprette egendefinerte DNS -sonefiler
  • Feilsøke eventuelle tredjeparts tjenester
  • Konfigurerer e -postklienten din
  • Konfigurerer FTP -klienten
  • Feilsøking av tredjepartsdomene
  • Feilsøking av private navneservere
  • Sjekker for kompatibilitet i flere nettlesere
  • Gjennomgå grundig plugin -modul/temaproblemer på plattformen vår
  • Spesiell merknad om plugin -moduler: For å sikre overlegen ytelse og sikkerhet i det administrerte WordPress -miljøet gjennomgår vi plugin -modulene nøye. For å gjøre dette kjører vi en nattlig skanning av vårt administrerte WordPress -vertsmiljø. Plugin -moduler som ikke er tillatt vil bli fjernet og en e -post sendt til eieren av den berørte kontoen.
  • Selv om vi ikke støtter tilpasset kode, vil vi med Administrert WordPress utføre en grundigere gjennomgang for å fastslå hvorfor en plugin-modul eller et tema kanskje ikke fungerer som det skal på systemet vårt. Vi kan ikke garantere at vi kan få dem til å fungere, men vi vil gjøre vårt beste.
  1. Identifisere årsaken til problemer med nettstedets ytelse - Vi vil sørge for at sending av e -post gjennom nettserveren, nettservering, FTP og kontrollpanelet ditt alle fungerer og er tilgjengelige. Kunden er fullt ansvarlig for installasjon og korrekt drift av alle modifiserte skript og applikasjoner. Vi feilsøker ikke eller gir noen støtte relatert til funksjonshemmede tilpassede skript eller programmer.
  2. Sikkerhetsovervåking og gjennomgang av kompromittering - Sikkerhetsteamet vårt er på jobben 24/7, overvåker nettstedet ditt for mistenkelig aktivitet og beskytter det mot brute force og DDoS -angrep.
  3. Datasikkerhetskopiering - Administrert WordPress -hosting inkluderer datasikkerhetskopier som vi vanligvis har opptil 30–90 dager med datalagring tilgjengelig, men vi garanterer ikke tilgjengeligheten eller gjenopprettingen av tapte data. Du kan når som helst be om en gjenoppretting gjennom hostinginstrumentet ditt. Vi anbefaler også at kunden fanger opp og vedlikeholder en sekundær sikkerhetskopikilde gjennom en annen tjeneste eller lokalt.
  4. Hjelp med overføringen av nettstedet ditt til Administrert WordPress - Vi har en automatisert overføringsprosess som har høy suksessrate. Hvis overføringen din av en eller annen grunn mislyktes, vil vi gjennomgå vanlige årsaker til feilen og hjelpe deg med å be om en ny overføring.
    Eksperttjenester er avgiftsbaserte bestanstrengningstjenester kun tilgjengelige fra USA-baserte støtteteam og er ikke inkludert i GoDaddys gratis støtte. For å kjøpe disse tjenestene, ring (+1) (480) 463-8824. Du kan finne mer informasjon om Ekspert -tjenester i Ekspert -tjenestemenyen.

(Tilbake til toppen.)

Administrert netthandel WordPress (WooCommerce)

Støttet:

• Kjøpe eller fornye Administrert WordPress WooCommerce
  • Forklare funksjonene og fordelene med Administrert WordPress WooCommerce -konto
  • Få ditt domenenavn til å fungere med Administrert WordPress WooCommerce -planer
  • Klargjøre Administrert WordPress WooCommerce -kontoen
  • Tilby ressurser på WooCommerce og inkludert utvidelser oppsett og oppdateringsprosess
  • Bruke hosting -kontrollpanelene våre
  • Gir grunnleggende innstillinger for FTP -klienten
  • Identifisere hostingrelaterte ytelsesproblemer 1
  • Tilby ressurser for å legge til og fjerne produkter
  • Tilby ressurser for GoDaddy -tilbudte utvidelser
  • Tilby ressurser om plasseringen for frakt- og betalingsalternativene dine
  • Tilby ressurser for å legge til og redigere bilder til produktgallerier
  • Tilby ressurser for å legge til butikk/produktsider
  • Tilby ressurser for avgifter og betalingsmetoder tilgjengelig i WooCommerce
  • Forklare Administrert WordPress -hurtigbufring og hvordan den kan tømmes
  • Tilby ressurser for å importere og eksportere produkter
  • Tilby ressurser på oversettelser i WooCommerce
  • Installerer et GoDaddy SSL -sertifikat på Administrert WordPress
  • Sikkerhetsovervåking 2
  • Sikkerhetskopieringer av filer og databaser daglig 3
  • Hjelper med kjernnavigering av WordPress, for eksempel Admin Dashboard 4
  • Installerer den nyeste, kontrollerte versjonen av WordPress på plattformen vår
  • Overvåking av Administrert WordPress -maskinvare og -nettverk
  • Automatisk oppdatering av WordPress til den nyeste, sikreste versjonen
  1. Identifisere årsaken til problemer med nettstedets ytelse - Vi vil sørge for at sending av e -post gjennom nettserveren, nettservering, FTP og kontrollpanelet ditt alle fungerer og er tilgjengelige. Kunden er fullt ansvarlig for installasjon og korrekt drift av alle modifiserte skript og applikasjoner. Vi feilsøker ikke eller gir noen støtte relatert til funksjonshemmede tilpassede skript eller programmer.
  2. Sikkerhetsovervåking og gjennomgang av kompromittering - Sikkerhetsteamet vårt er på jobben 24/7, overvåker nettstedet ditt for mistenkelig aktivitet og beskytter det mot brute force og DDoS -angrep.
  3. Datasikkerhetskopiering - Administrert WordPress -hosting inkluderer datasikkerhetskopier som vi vanligvis har opptil 30–90 dager med datalagring tilgjengelig, men vi garanterer ikke tilgjengeligheten eller gjenopprettingen av tapte data. Du kan når som helst be om en gjenoppretting gjennom hostinginstrumentet ditt. Vi anbefaler også at kunden fanger opp og vedlikeholder en sekundær sikkerhetskopikilde gjennom en annen tjeneste eller lokalt.
  4. Hjelp med overføringen av nettstedet ditt til Administrert WordPress - Vi har en automatisk overføringsprosess som har høy suksessrate. Hvis overføringen din av en eller annen grunn mislyktes, vil vi gjennomgå vanlige årsaker til feilen og hjelpe deg med å be om en ny overføring.

Ikke støttet:

• Tilpasse bilder (kvalitet, farge, størrelse, størrelsesforhold)
  • Tilpasse maler
  • Legge til egendefinert kode (PHP, HTML, JavaScript, CSS)
  • Utvidelse eller temaer fra tredjepart
  • Utløpte utvidelser eller temaer
  • Legger til produkter eller produktkonfigurasjon
  • Konfigurerer fraktalternativer
  • Sette opp avgifter og betalingsalternativer
  • Konfigurering og konfigurering av inkluderte WooCommerce -temaer og -utvidelser
  • Manuell overføring av nettstedet ditt til Administrert WordPress
  • Tilpasse WordPress -temaet ditt
  • Hjelper med layout eller design av nettstedet ditt
  • Feilsøke tredjeparts nettverk eller applikasjoner
  • Enhver klient, skript, applikasjon eller innhold installert av kunden
  • Installerer SSL-sertifikater fra tredjeparter
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Opprette egendefinerte DNS -sonefiler
  • Feilsøke eventuelle tredjeparts tjenester
  • Konfigurerer e -postklienten din
  • Konfigurerer FTP -klienten
  • Feilsøking av tredjepartsdomener
  • Feilsøking av private navneservere
  • Sjekker for kompatibilitet i flere nettlesere
  • Gjennomgå grundig plugin -modul/temaproblemer på plattformen vår

(Tilbake til toppen.)