Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Få butikken min publisert

Før du publiserer nettstedet, må du sørge for at nettbutikken din er klar til å motta bestillinger. Alt du trenger å gjøre er å legge til minst ett produkt i butikken din - grunnleggende betalings- og leveringsmetoder stilles inn automatisk. Sammenligne planer og priser å se om du har riktig abonnement og hva som er tilgjengelig i regionen din.

Merk: Hvis dette er første gangen du bruker Website Builders nettbutikk, må du konfigurere nettstedet ditt før du legger til produkter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Velg Butikk > Oversikt .
  4. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du legge til minst ett produkt .
  5. Selv om grunnleggende betalings- og fraktmetoder er angitt, kan det være lurt å legge til eller endre betalingsmetode eller endre leveringsmetode .
  6. Sjekk at produktene dine vises på nettstedet ditt. Hvis ikke, legg til en seksjon og se etter Profilerte produkter .
  7. Gjør alle endringer du ønsker på nettstedet.
  8. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig velger du Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar, publiserer du nettstedet for at endringene skal tas i bruk.
  9. Merk: Når nettstedet ditt er publisert, vil all data som overføres fra det bli kryptert med et SSL -sertifikat (Secure Sockets Layer). Dette fungerer for GoDaddy-administrerte domener, men fungerer ikke for tredjeparts (eksterne) domener. Se tredjeparts SSL-støtte for mer informasjon.