Nettstedbygger Hjelp

Få butikken min publisert

Før du kan publisere nettstedet, må du kontrollere at nettbutikken din er klar til å ta imot bestillinger. For å gjøre det enklere for deg konfigureres betalings- og leveringsmetoder automatisk. Du trenger bare å legge til et produkt i butikken, så er nettstedet klart for publisering. Nettbutikk er bare tilgjengelig med Nettbutikk-abonnementet.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis dette er første gang du bruker Nettstedbygger, må du konfigurere nettstedet før du legger til produktene dine.
  3. Når du har designet og gjennomgått nettstedet, klikker du på menyknappen med tre felt øverst til venstre.
  4. Klikk på Nettbutikk.
  5. Du må legge til minst ett produkt på nettstedet. (Trenger du hjelp med å legge til produkter?)
  6. Når du har lagt til produktene dine, kan du klikker på Nettsted for å forhåndsvise nettstedet.
  7. Klikk på menyknappen med tre felt igjen.
  8. Klikk på Publiser nettsted.
  9. Hvis du er klar til å publisere nettstedet, klikker du på Publiser nettsted. Hvis du trenger å foreta ytterligere endringer, velger du Nei, ikke ennå.