Få butikken min publisert

Før du kan publisere nettstedet, må du kontrollere at nettbutikken din er klar til å ta imot bestillinger. Du behøver bare legge til minst ett produkt i butikken – grunnleggende betalings- og fraktmetoder stilles inn automatisk. Nettbutikken er bare tilgjengelig med Ecommerce-planen.

Merk: Hvis dette er den første gangen du bruker Website Builder-nettbutikken, må du Konfigurer mitt nettsted før du legger til produkter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Administrer butikk.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du Legg til fysiske produkter.
  4. Gjør alle endringer du ønsker på nettstedet.
  5. Endringene dine lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene, og – hvis du vil – Endre nettstedets domeneadresse.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Publiser eller Publiser nettsted.

Merk: Med Ecommerce-planen vil eventuelle data som overføres fra nettstedet etter at det er publisert, bli kryptert med et SSL (Secure Sockets Layer)-sertifikat. Dette fungerer kun for GoDaddy-administrerte domener og ikke tredjeparts (eksterne) domener.