Få butikken min publisert

Nettbutikken din er klar til å motta bestillinger når du har lagt til minst ett produkt i butikken, og du publiserer nettstedet. Hvis dette er første gangen du bruker Websites + Marketings nettbutikk, må du konfigurere nettstedet ditt før du legger til produkter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du legge til minst ett produkt .
  4. (Valgfritt) Det kan være lurt å legge til eller endre betalingsmetoder eller endre den foretrukne leveringsmetoden .
  5. Sjekk at produktene dine vises på nettstedet ditt. Hvis ikke, legg til en del og se etter Nettbutikk .
  6. Gjør eventuelle andre ønskede nettstedendringer.
  7. Endringene lagres automatisk, så når du er ferdig velger du Forhåndsvis for å se resultatene.
  8. Når du er klar, publiserer du nettstedet for at endringene skal tas i bruk.
Merk: Når nettstedet ditt er publisert, vil eventuelle data som overføres fra det bli kryptert med et SSL -sertifikat (Secure Sockets Layer). Dette fungerer for GoDaddy-administrerte domener, men fungerer ikke for tredjeparts (eksterne) domener. Se tredjeparts SSL-støtte for mer informasjon.