Konfigurer profilerte produkter

Legg til profilerte produkter, slik at kundene raskt kan se topproduktene dine. Dette kan være bestselgere eller artikler/tjenester du ønsker å rette oppmerksomheten mot. Du må abonnere på Nettbutikk for å gjøre dette.

Merk: Du må først legge til produkter i butikken før du kan sette opp profilerte produkter. I tillegg må du legge til en Nettbutikk-del til nettstedet ditt før delen Profilert produkt vil vises. Se Legg til en seksjon

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder og klikk på Administrer-knappen ved siden av nettstedet ditt.
  3. Hvis du ikke har publisert nettstedet ditt, klikker du på knappen med tre felt og velger så Nettbutikk. Hvis du allerede har publisert nettstedet ditt, klikker du på Administrer butikk fra instrumentbordet.
  4. Klikk på fanen Produkter, og deretter på Profilerte.
  5. Hvis dette er første gangen i Profilerte produkter, klikker du på Forstått.
  6. Merk: Hvis du allerede har lagt til profilerte produkter på nettstedet ditt, blir du sendt direkte til Profilert-fanen.

Klikk på Legg til profilerte produkter.
  7. Bla gjennom produktlisten, og velg dem du vil profilere. Disse blir automatisk oppdatert til den redigerte versjonen av nettstedet ditt.
    Bla gjennom produkter.
  8. Merk: Du kan legge til opptil 12 profilerte produkter på hjemmesiden din. InstantPage-brukere kan legge til tre profilerte produkter.

9. Du kan omarrangere de profilerte produktene ved å klikke på og dra dem i den rekkefølgen du ønsker. Dette vil endre hvordan de er arrangert på nettstedets hjemmeside
    Klikk og dra for å omarrangere produkter.