Konfigurer profilerte produkter

Legg til utvalgte produkter, slik at kundene raskt kan se de beste produktene dine. Dette kan være bestselgere, eller varer eller tjenester du vil rette oppmerksomheten mot.

Påkrevd: Du må legge til produkter i butikken din før de kan konfigureres som utvalgte produkter.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for å utvide nettstedet ditt + Markedsføring av netthandel.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra instrumentbordet:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Produkter .
    • I Premium -nettbutikken går du til Produkter og velger Utvalgt .
  4. Hvis dette er første gangen i Featured , velger du Got It .
  5. I Featured -fanen søker du i produktene dine og velger de du vil vise.
    Søk etter produkter.
  6. Merk: Du kan legge til opptil 12 profilerte produkter på hjemmesiden din. InstantPage-brukere kan legge til tre profilerte produkter.

7. Omorganiser de profilerte produktene dine ved å velge og dra dem i den rekkefølgen du ønsker. Dette vil endre organisasjonen deres på hjemmesiden din.
    Velg og dra for å omorganisere produkter
  8. Hvis du ikke lenger vil vise produktet, velg papirkurvknappenPapirkurvknapp . Dette fjerner den fra listen over utvalgte produkter, og selve produktet slettes ikke.
  9. Du er klar! Endringer som er gjort i produktene og de fremhevede produktene, oppdateres automatisk, slik at du ikke trenger å publisere nettstedet.