Få tilgang til den delte postboksen min med Outlook på nett

Bruk Outlook på nettet for å få tilgang til en delt postboks eller en annen brukers e -post du har fått tilgang til. Du kan velge å åpne innboksen i et nytt vindu eller legge den til i mappelisten din.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Hvis du ønsker å åpne en annen postboks i et eget vindu:
    • Øverst til høyre velger du brukerikonet ditt og deretter Åpne en annen innboks .
      Brukerikon og Åpne en annen postboks
    • Angi e -postadressen du vil ha tilgang til, og velg Åpne .
  3. Hvis du vil legge til en ny postboks i mappelisten:
    • Høyreklikk på Mapper til venstre.
      Mapper
    • Velg Legg til delt mappe .
    • Angi navnet på e -postadressen du vil legge til, og velg Legg til .