Opprett en delt postboks

Med delte postbokser kan en gruppe personer lese og sende meldinger fra en vanlig e -postadresse. For eksempel hvis en kunde sender e -post til info@coolexample.com , kan ansatte som har tilgang til den innboksen motta og svare på meldingen.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å opprette en delt postboks. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til mottakere , og velg deretter delt .
  3. VelgPluss Nytt .
  4. I det nye vinduet skriver du inn følgende:
    • Visningsnavn : Navnet på den delte postboksen. Dette er hva mottakerne vil se når de mottar e -post fra denne adressen.
    • E -postadresse : Navnet på e -postadressen før @, som kontakt for generelle henvendelser eller salg for salgsteamet ditt. Velg domenet ditt fra listen etter @.
  5. Under Brukere velger duPluss Legg til .
  6. Angi dine foretrukne brukere for å gi dem tillatelse til denne delte innboksen, og velg OK .
  7. Velg Lagre . Det kan ta omtrent 15 minutter før den delte innboksen er tilgjengelig for alle brukere.
  8. (Valgfritt) For å tilpasse tillatelsene dine velger duBlyant Rediger > delegering av postboks .Pluss Legg til ellerMinus Fjern brukere for din valgte tillatelse, og deretter Lagre .

Vis meg