Gå direkte til hovedinnholdet

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Feil: Dette setet er tatt, domenet har allerede blitt brukt

Når du konfigurerer e -posten din for første gang, kan du se denne feilmeldingen hvis domenet allerede er i Microsoft -kontoen din:

Dette setet er tatt. Whoops! [Domene] har allerede blitt brukt til å konfigurere en Microsoft 365 -konto hos Microsoft ©.

For å fullføre e -postoppsettet må du fjerne domenet fra Microsoft -kontoen din. Det kan ta en time før domenet oppdateres på tvers av Microsoft -systemer, og du kan bruke det igjen. Hvis du bruker domenet mange steder, som distribusjonslister og grupper, kan det ta flere timer å fjerne det. Vi anbefaler at du fullfører denne prosessen på et tidspunkt du vanligvis ikke får e -post.

Noen tips du bør huske på før du begynner:

  • Domenet ditt kan ikke ha standard ved siden av seg. Hvis domenet er konfigurert som standard, må du først velge et annet standarddomene. Lær mer fra Microsoft .
  • Alle brukere, grupper og apper i organisasjonen din som bruker dette domenet, går tilbake til .onmicrosoft.com -domenet. Før du fjerner domenet, må du sikkerhetskopiere alt nødvendig innhold for å unngå å miste det. Hvis du vil, kan du gjenskape dem når e -posten din er konfigurert med GoDaddy.
  • Hvis du fjerner domenet, kanselleres ikke registreringen eller abonnementet hos registratoren eller DNS -verten.

Etter at du fjerner domenet, kan du bruke det til å konfigurere e -post med Microsoft 365 fra GoDaddy.

  1. Gå til administrasjonssenteret for Microsoft 365 . Logg på med Microsoft -kontoen din (brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Merk: Hvis du ikke kan logge på kontoen din, kontakter du Microsoft for hjelp.

  3. Velg Innstillinger > Domener .
    Innstillinger -menyen åpnet for å vise domener
  4. Under Domenenavn velger du domenet ditt fra listen.
  5. Velg Fjern domene .
    Slett domenet med søppelikonet
  6. I den høyre ruten velger du Fjern automatisk .
  7. Merk: Hvis du ser en feilmelding, følger du koblingen i feilen for å løse den før du prøver disse trinnene på nytt. Du må kanskje logge på med standarddomenet ditt. Hvis du for eksempel logger på med jane@coolexample.com , og du fjerner coolexample.com , må du logge på igjen med jane@NETORG ... (standarddomenet ditt).

Mer informasjon