Feil: Dette setet er tatt, domenet har allerede blitt brukt

Når du konfigurerer domenet og e -postadressen din for første gang i Microsoft 365 fra GoDaddy, kan du få denne feilmeldingen hvis du allerede har brukt domenet med Microsoft:

Dette setet er tatt. Whoops! [Domene] har allerede blitt brukt til å konfigurere en Microsoft 365 -konto hos Microsoft ©.

Dette kan skje hvis du konfigurerer domenet ditt på et Microsoft 365 prøveversjonstilbud, og deretter kjøper en plan senere. Ingen bekymringer, etter at du fjerner domenet fra Microsoft -kontoen din, er du klar til å bruke domenet og e -postadressen din med Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoen.

Påkrevd: Du må være i det nye administrasjonssenteret for å følge disse trinnene.
Det nye administrasjonssenteret bytter
  1. Gå til portal.office.com og velg domenets gjeldende konto. Bruk din tidligere Microsoft 365 -e -postadresse, passord og velg Logg på (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Administrator .
  3. Velg Brukere > Aktive brukere .
    Brukere og aktive brukere
  4. Velg haken til venstre for alle brukere > de tre prikkene > Endre domener .
    Endre domener
  5. Bruk rullegardinlisten til å velge domenet som slutter på xxxx.onmicrosoft.com og lese varselet. Hvis du endrer domenet, endres brukernes e -postadresser, inkludert din. Hvis e -postene deres også er brukernavnene sine, endrer dette også hvordan de logger på.
  6. Velg Lagre endringer , som vil logge deg av. Hvis du ikke logger av automatisk, velg profilikonet ditt og Logg av .
    Logg av
  7. Logg på igjen på portal.office.com , men denne gangen velger du Bruk en annen konto for å logge på med e -postadressen din med domenet xxxx.onmicrosoft.com. For eksempel hvis du logget på med jane@coolexample.com , må du nå bruke jane@xxxx.onmicrosoft.com .
  8. Velg Administrator .
  9. Velg Brukere > Aktive brukere .
  10. Alle brukerne dine bør nå være på domenet xxxx.onmicrosoft.com . Sørg for at alle aliaser fjernes ved å velge visningsnavnet direkte for en av brukerne dine. Hvis du ser Aliaser i panelet som åpnes, velger du Administrer e -postaliaser .
    Administrer e -postaliaser
  11. Velgsøppelbøtte papirkurven for å slette aliasene knyttet til det forrige domenet. Gjenta for alle brukere og Lagre endringer .
  12. Hvis du har grupper eller delte postbokser, må du endre domenet til xxxx.onmicrosoft.com for de også. Velg Grupper > Grupper .
    Grupper
  13. Velg haken til venstre for navnet på gruppen din, og Rediger navn og beskrivelse .
    Velg gruppe og rediger navn og beskrivelse
  14. Etter @ , bruker du nedtrekkslisten for å endre domenenavnet og Lagre . Velg Lukk for å gå ut av panelet, og gjenta for alle grupper og delte postbokser på domenet ditt.
  15. Domenet kan nå fjernes fra Microsoft. Velg Oppsett .
    Oppsett
  16. Ved siden av Pålogging og sikkerhet , velger du Vis under Få ditt egendefinerte domene konfigurert .
  17. Velg Administrer .
  18. Velg haken ved siden av et xxxx.onmicrosoft.com -domene og Angi som standard .
    Angi som standard
  19. Velg haken ved siden av det egendefinerte domenet > velg de tre prikkene > Fjern domenet .
    Tre prikker og fjern domene
  20. Velg Fjern . Domenet ditt ble fjernet fra Microsoft, og nå kan du opprette nye brukere i Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoen!

Relatert trinn

• Når du har fullført disse trinnene, går du tilbake til Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoen og fullfører konfigureringen av e -postkontoen din.