Opprett min Microsoft 365-e-postadresse

Trinn 1 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Konfigurer e-postkontoen for Microsoft 365, og opprett e-postadressen din på instrumentbordet for e-post og Office.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Hvis du allerede har en Microsoft 365-e-postadresse fra GoDaddy, velger du Legg til bruker. Hvis dette er den første Microsoft 365-e-postadressen din, går du videre til neste trinn.
    «Legg til bruker»-knapp med person-ikon
  3. Velg domenet du ønsker å bruke, og velg Fortsett.
    Velg domene, og Fortsett
  4. Opprett e-postadressen. Unngå å bruke tall eller spesialtegn, da de er vanskeligere å huske og skrive inn. (Bruk for eksempel navnet ditt, som jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Skriv inn Fornavn og Etternavn.
    Skriv inn ny e-postadresse og -navn
  6. For Koble til domener bruker du rullegardinmenyen til å velge Ikke del. (Ved å koble til domener kan brukere dele kontakter og filer, som for eksempel hvis domenene er en del av én virksomhet.) Hvis dette er det første e-postdomenet ditt, får du ikke opp dette alternativet.
  7. Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser. Hvis du allerede har en e-postkonto, må du velge hvorvidt den nye e-posten som opprettes er til deg selv eller noen andre.
  8. Skriv inn et unikt passord i boksen Opprett et passord. (Det er viktig å bruke et annet passord enn GoDaddy-passordet ditt.) Hvis du allerede har en e-postkonto, velger du Opprett mitt eget passord først.
  9. Merk: Hvis du skal opprette en e-postkonto for en annen bruker kan du bruke et midlertidig passord, slik at de kan endre det senere.

10. Skriv inn den tidligere e-postadressen din i boksen Send kontoinformasjon til.
  11. Velg Opprett. Når Microsoft 365-e-postadressen er klar, vil du motta en bekreftelse på den tidligere angitte e-postadressen.
    Skriv inn e-postadresse og opprett.

Det tar noen minutter å konfigurere en e-postadresse. Når du har mottatt bekreftelsen på e-post, går du til neste trinn og konfigurerer e-postadressen for gjenoppretting.