Feilsøk: 2-trinns verifisering

Hvis du bruker totrinnsverifisering (2SV) og ikke mottar kodene, eller hvis du får feilmeldinger, gjennomgår du feilsøkingstrinnene nedenfor for løsninger på vanlige problemer.

Merk: Hvis du har en reserve 2SV-metode, kan du velge Har du problemer med å logge på? når du blir bedt om 2SV-koden under pålogging. Velg reservemetode fra listen og prøv å hente koden din på den måten.

Jeg får ikke en verifiseringskode

Hvis du ikke mottar 2SV-koder på telefonen din, prøver du følgende:

• Sørg for at operatøren din ikke blokkerer +1 (480) 360-5516.
  • Sjekk at telefonens programvare er oppdatert, og at ikke noen apper filtrerer eller havner i konflikt med innkommende SMS-meldinger.
  • Start telefonen på nytt og prøve å sende 2SV-koden igjen.

Hvis du fremdeles ikke får en kode, er det mulig at telefonnummeret ditt for totrinnsverifisering er utdatert – spesielt hvis du nylig har gjort endringer i telefonnummeret ditt. Se Deaktiver 2-trinns verifisering for å løse dette.

Jeg har ikke enheten jeg har konfigurert for totrinnsverifisering

Se Deaktiver 2-trinns verifisering.

Jeg kan ikke avbryte totrinnsverifisering uten å logge på, men totrinnsverifisering fungerer ikke

Se Deaktiver 2-trinns verifisering.

Jeg ble sperret ute fra kontoen min

Hvis du har prøvd «Send kode på nytt» for mange ganger, fikk du en feilmelding med informasjonen: «For å beskytte kontoen din låste vi denne verifiseringsmetoden i 24 timer på grunn av for mange kodeforespørsler.» Vent 24 timer og prøv på nytt, eller se Deaktiver 2-trinns verifisering.

Jeg bruker et telefonnummer basert i India, og jeg mottar ikke kodene

Tekstmeldingsleverandøren vår Twilio kan ha problemer med å nå deg.