Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Feilsøk manglende e -post etter flytting til Microsoft 365

Etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, sjekk at meldingene dine flyttet riktig.

Overgangen kan bare flytte meldinger på Workspace Email -serverne til Microsoft 365. Så hvis du lagret meldinger i e -postklienten din, kan det hende at noen meldinger mangler i Exchange -kontoen din med Microsoft 365.

Advarsel: Du kan bare gjøre dette innen 14 dager etter at overgangen er fullført. Etterpå vil du ikke kunne få tilgang til Workspace Email -serverne.

Jeg sjekker e -posten min hos en klient

Hvis du bruker en e -postklient (som Outlook for Windows eller Mail for Mac), må du sjekke at du mottar e -post i Outlook på nettet.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt (de er de samme som Workspace Email -kontoen din).
  2. Sjekk om mappene dine er oppført i kolonnen til venstre og at du ser meldingene dine.
    • Hvis du ser mappene/meldingene dine i Outlook på Internett, men de mangler i klienten, kan du abonnere på mappene dine. Her er trinnene for å abonnere på mapper fra Microsoft.
    • Hvis mapper/meldinger mangler i Outlook på nettet, men du ser dem i klienten, må du lage sikkerhetskopier og importere dem til Exchange -kontoen din.
    • Hvis mapper/meldinger mangler i både Outlook på nettet og klienten din, eller du ikke mottar e -post, tar du kontakt våre GoDaddy -veiledninger for hjelp .

Jeg sjekker e -posten min i Workspace Webmail

Hvis du bruker Workspace Webmail, etter overgangen, kan du se din nye Microsoft 365 -nettpost . Sammenlign Outlook på nettet og Arbeidsområde nettpost for å bekrefte at du mottar e -post.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt (de er de samme som Workspace Email -kontoen din).
  2. I et annet vindu eller fane logger du på Arbeidsområde nettpost . Bruk Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt igjen.
  3. Sammenlign mappene dine og meldingene deres i Workspace Webmail og Outlook på nett.
    • Hvis mapper/meldinger mangler i Outlook på nettet, men du ser dem i Arbeidsområde nettpost, åpner du Slettede elementer -mappen og velger Gjenopprett elementer slettet fra denne mappen . Velg meldingene, og velg deretter Gjenopprett for å returnere dem til standardplasseringen i Outlook på nettet.
    • Hvis mapper/meldinger mangler i både Outlook på nettet og Workspace Webmail, ser du ikke meldinger i mappen Slettede elementer , eller hvis du ikke mottar e -post, kontakt våre GoDaddy -veiledninger for hjelp .